gürteltasche louis vuitton Video af retfærdig kamp kunne føre til citater

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

gürteltasche louis vuitton Video af retfærdig kamp kunne føre til citater

louis vuitton gummistiefel Video af retfærdig kamp kunne føre til citater

Bob HoffmasterBob NelsonWade BatesSports On AirKFIZ SportsKFIZ SportsTeenage-piger, der kom i en kamp på midtvejen på Dodge County Fair, vil Moncler Jakke Dame blive citeret for hændelsen, og så vil tilskuere, der tog video af hændelsen og bogførte den på You Tube. Sheriff Pat Ninmann siger, at 13 og 14 årige piger kom ind i en kamp på messen sidste fredag ​​aften. Hun siger at de talte med pigerne bagefter, men blev opmærksom på videoen til senere. Tre mennesker lagde video på den populære hjemmeside, de tog med mobiltelefoner. Hun siger, at pigerne kæmpede og sværger, mens publikum æggede dem. Hun siger det ikke, hvorfor folk Moncler Sale går til messen. Videoen er siden blevet taget ned fra You Tube, men Sheriffen siger, at de fik kopier af den. Hun siger, at teenagere står over for uordenlige adfærdsgebyrer. Ninmann siger, at far til nogle små børn kan ses i videoen, der forsøger at bryde kampen, men han er den eneste.