damentaschen louis vuitton Vi behøver ikke olie fra Arktis National Wildlife Refuge

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

speedy 40 louis vuitton Vi behøver ikke olie fra Arktis National Wildlife Refuge

Du skal ikke kalde det ANWR. Den arktiske National Wildlife Refuge er ikke en akronym. Vi henviser ikke til Yellowstone som YELL eller Central Park som CEPA. Ved at reducere det til fire bogstaver og udelade disse afgørende ord ‘national’ og ‘tilflugt’, er du ansvarlig for at glemme, at dette sted tilhører os alle.

Bevaringseksperter har vundet kampen for at holde olieboringen ud af arktisk tilflugt mere end 50 gange. Men i bevarelse får man kun tabe en gang. Skattelovgivningen, der er vedtaget af Kongressen, omgår miljølovgivningen og fremskynder olieboringen i den arktiske tilflugt. Fisk og Wildlife Service.

Amerikanerne burde være vrede. Den arktiske Billige Moncler Jakke Herre fristed, sammen med andre vilde steder fra Acadia til Zion, er vores land. De steder, vi vælger at beskytte fortæller historien om, hvem vi er, og hvad vi værdsætter. Olieudvikling i Arktis og minedrift i Bears Ears vil gavne virksomheder, ikke os.

[Olieboring i Arktis vil ødelægge kystnære trækfugle ringe hjem]

Nationen er ikke så desperat, at vi skal få vores olie fra arktisk tilflugt. USA er nu verdens næststørste eksportør af olieprodukter. Hvis vi kørte 5 procent mindre eller 5 procent langsommere, kunne vi spare mere olie end ved at bore i tilflugten. At ødelægge vores vilde arv for at få olie er relateret til at brænde arvestykke møbler bare fordi vi er for doven til at lukke vinduerne.

Jeg har besøgt Arctic National Wildlife Refuge hvert år i de sidste 32 år. Jeg fortsætter med at gå tilbage, fordi det er et af de få steder tilbage på Jorden, der ser ud som det gjorde århundreder siden. Når du står på kystnære slette i den arktiske tilflugtssted, ser du et feje af Brooks Range 100 miles i hver retning, ligesom Lewis og Clark gjorde i 1800’erne. Dette er det vilde Amerika, der formede vores karakter og vores skæbne.

Den republikanske skatteregning hævder, at olieboring ikke vil påvirke den arktiske tilflugts integritet, fordi det industrielle fodaftryk dækker kun 2.000 hektar. Billede Harvey Weinstein fortæller en skuespillerinde, at han kun planlægger at krænke en lille del af hendes krop. Til olieselskaberne siger jeg: ‘Uanset hvor lille dit borerig, hold det ud af min tilflugt.’

[Boring i Arktis vil ødelægge et af Amerikas sidste vildtsteder]

Jeg stoler på Alaskans at gøre det, der er bedst for den arktiske fristed. Jeg ved, fordi jeg er en. Alaska er købt og betalt for bananrepublikken. Vi Alaskans betaler ingen statsskatter på nogen form for personlig indkomst, og vi modtager en årlig fastfondsudbetaling takket være stor olie. På trods af det store olieudslip fra 1989, som Exxon Valdez, der viste de sande risici ved olieudvikling i Alaska, ønsker Alaskans at være en arctic refuge olie, der lægger flere penge i vores lommer. Alaskas politikere har kæmpet mod bevarelse på hvert trin siden præsident Jimmy Carter underskrev Alaska National Interest Lands Conservation Act i 1980.

Vi kan vende denne craven kongresfejl, men vores arbejde blev lige meget sværere. Vi bliver nødt til at kæmpe hårdt for at ændre balancen mellem partisk Moncler Udsalg magt i 2018 og derefter erstatte denne giveaway med en ørkenbetegnelse. Hvis bulldozerne starter, vil vi være der fysisk for at hilse på dem. I mellemtiden skal du køre langsommere og køre mindre. Hvis olieprisen forbliver lav, kan stor olie ikke råd til at bore i arktisk tilflugtssted.

[Balancering af budgettet med ‘fantasy’ olieindtægter er ingen grund til at åbne ANWR til boring]

Vi har alle vores hellige steder: Taj Mahal, Notre Dame-katedralen, Grand Canyon, Arctic National Wildlife Refuge. Vi må aldrig sætte fod i dem, men disse steder tilbyder os åndelig tilflugt selv fra en stor afstand. Arctic National Wildlife Refuge er stadig her for dig, men kongressen gav netop nøglerne til helligdommen.

Brad Meiklejohn er en Alaska explorer og conservationist, tidligere præsident for Patagonia Land Trust, og tidligere præsident for American Packrafting Association.