Ryan Seacrest bliver Telemundo kingmaker

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Ryan Seacrest bliver Telemundo kingmaker

Ryan Seacrest bliver Telemundo kingmaker

Formatet for ‘Superstar Showdown’ har været vellykket i andre Moncler DunJakke lande. Emilio Romano, præsident for Telemundo Media, sagde, at han håber, at ‘American Idol’ -værten vil bruge sine forbindelser og gearing til at tiltrække talent. Netværket har ikke offentliggjort en startdato for serien.

Telemundo annoncerede flere af sine programmeringsplaner for næste sæson på søndag. Netværket får normalt Billige Moncler Sale mindre end halvdelen af ​​publikum til den dominerende Univision, men er blevet mere aggressiv med støtte fra virksomhedens forælder NBC Universal. Telemundo havde sin højeste rating nogensinde i løbet af de første tre måneder af 2013.

Telemundo vil flyve fem nye telenovelas næste sæson. Den primære tid sæbe operaer, fyldt med melodrama og romantik, er generelt programmering rygrad for spansktalende netværk. En ny serie, ‘Camelia la Tejana’, er baseret på en populær sang og har en ung kvinde, der forsøger at flygte fra en af ​​Mexicos mest magtfulde narkomaner.