Ryan Getzlaf leder ænder forbi Predators

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Ryan Getzlaf leder ænder forbi Predators

Ryan Getzlaf leder ænder forbi Predators

Dow: / NASDAQ: / S 500: Efter at have scoret kun to mål i tre lige tab, slog ænderne Predators 5 2 om lørdag aften. Ryan Getzlaf scorede to gange, og Jonas Hiller lavede 36 sparer som Anaheim-hoveder i den olympiske pause med NHLs bedste 41 sejre og 87 point. Predatorerne tilbød også et løft. Anaheims første to mål blev afbøjet af Nashville-spillere. Ducks tredje mål, som blev skudt tidligt i den tredje, blev instrueret af Emerson Etem, efter at Hampus Lindholm havde losset et slagskud mod et overfyldt net. Skab dine egne chancer, sagde højre ving Corey Perry, der scorede sit 30. mål. gå derude og du gør de ting, du har her og holder dig til dem. Til sidst vil det komme. Ære, vindere på fem lige imod rovdyrene, faldt bag 1 0 og blev udsat for 14 7 i den første periode. Men Nashville undlod at holde Anaheim scoreless i nogen periode. Getzlaf bundet det med 1:11 tilbage i perioden. Det canadiske olympiske håndled skudt fra venstre side afbøjet off Predators defenseman Roman Josi og ved målmand Carter Hutton.Perry scorede midtvejs gennem andet. Med 49 sekunder tilbage i et fire minutters power play, vendte Perry en backhander mod creasen. Pucken hoppede ud af skridterne af Predators Victor Bartley og ind i nettet. Du har vundet et stykke tid, og så får du føringen, du bliver rigtig fastslået, sagde Anaheim træner Bruce Boudreau. Prædatorerne bundet det tidligt i den tredje på et magtspil, der begyndte Billige Moncler Sale i anden periode. Fisher scorede sit 16. mål i sæsonen på et slagskud 1:05 ind i tredje. Etem brød slipset, kom foran Hutton i sidste sekund og afbøjede Lindholm slapskuddet. Mathieu Perreault forseglet sejren 3 minutter senere ved at smøge i Daniel Winnik pass.goal at det var en morder var den fjerde, sagde Nashville træner Barry Trotz. Et par af vores fremadrettede vendte ryggen på pucken. Han lagde det i et tomt rum, hvor de bare hoppede på det. Det var også hans syvende trepunktsspil af sæsonen. Med 67 point, blev han anden i ligaen bag Pittsburgh Sidney Crosby. Selv om det var deres første sejr i februar, forbedrede ænderne til 23 7 i deres sidste 30 spil, hvilket indebærer et 11 2 mærke på vejen. Var en rigtig stor sejr , Sagde Boudreau. ønskede ikke at gå de næste 20 dage ved at vide, at vi mistede fire i træk. Det sætter en lille smule afstand mellem os og San Jose (80 point). Det bringer os tættere på 90 nu, uden at teams får fat i os. Stalberg åbnede scoringen til Predatorerne med 8:25 tilbage i den første periode. Hiller blokerede Victor Bartley slap skud, men Stalberg var der for Moncler Outlet at flåde et skud over den sprudlende målmand. Mike Fisher bestod også Hiller på et power play mål tidligt i den tredje periode for en kort 2 2 tie. Ellers modvirket Hiller Nashville de bedste chancer hele natten. I den anden periode lavede han et spil på et skud fra Shea Weber, der bankede stokken ud af hiller hænder Senere rejste han eftertryk af et håndled skudt af Ryan Ellis. Hiller, der kom ind i rangeret 30th i ligaen med en .917 spar procent, vil lede til Sochi for at spille for Schweiz i sin anden OL. Mener Hiller var en stor forskel, sagde Trotz. troede vi spillede et rigtigt solidt spil, og de mest scorende chancer vi skabte på et hold i år var imod nr. 1 holdet i ligaen. kun 24 skud af ænderne, tabte rovdyrerne deres tredje lige. Nashville vil forsøge at klatre op fra bunden af ​​Central Division, når den vender tilbage fra break.just skal fortsætte med at spille på samme måde og kæmpe hårdt hvert spil, sagde Josi. Nu skal hvert spil være et playoff-spil, og vi skal bare lave et skub. Lindholm havde to hjælpere. Nashville har 60 point på 25 24 10 og er kun et punkt bag Winnipeg. Ducks winger Teemu Selanne rejste ikke med holdet til Nashville for at få lidt hvile, før han blev medlem af Team Finland i Sochi for hans sjette OL. Predators forsvareren Michael Del Zotto spillede i sit 300. spil. Olympiske hold, vil ikke lede til Sochi med Team USA efter en puck ramte ham i hovedet på torsdag mens han var i Minnesota. Han havde to succesfulde operationer på hans næse og øjenområder og forblev på hospitalet for yderligere observation.