Ryan går offentligt med kamp mod frihedskaucus

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Ryan går offentligt med kamp mod frihedskaucus

Ryan går offentligt med kamp mod frihedskaucus

Tweeten repræsenterede en modig strejke mod de mest konservative medlemmer af GOP-koalitionen, som ofte kommer fra sikre distrikter og ofte er uigennemtrængelige for pres fra partiledere.

Det kommer samtidig Ryan, som har haft flere samtaler med Trump siden manglen på sundhedsregningen om hvordan man kan flytte deres fælles dagsorden fremad, har forsøgt at indgyde frygt i sine medlemmer gennem en mere blid, men ikke mindre subtil trussel : Hvis medlemmerne står på Trumps vej, Moncler DunJakke vil han helt og fremmest klare dem og konservative principper og lede efter demokratisk hjælp.

‘Det er meget forståeligt, at præsidenten er frustreret over, at vi ikke har fået til, hvor vi skal gå, fordi det er noget, vi alle sagde, at vi ville gøre,’ sagde Ryan til CNN torsdag, da han blev spurgt om Trumps tweet.

En uhellighed mellem medlemmerne af House moderate og Freedom Caucus førte til tilbagetrækning i sidste uge af et lovforslag til erstatning for Obamacare, som blev støttet af GOP-ledere og præsidenten. Det Hvide Hus beskyldte den konservative gruppe om at flytte målene under forhandlingerne, og Trump har også kaldt offentligheden offentligt om i weekenden.

Trumps besked var ikke subtil eller heller ikke tilfældig.

Det kom kort tid efter, at Ryan gjorde rede i et interview om ‘CBS This Morning’, at hvis hans parti ikke kan forene, vil Trump sandsynligvis vende sig mod demokrater for fremtidige lovgivningsaftaler.

Taler til journalister senere torsdag, forstærkede Ryan Trumps kommentarer.

‘Jeg forstår frustrationen,’ sagde Ryan. ‘Jeg deler (den) frustration.’

Ryan gentog, at ‘90%’ af hans caucus er til sundhedsforanstaltningen, men ville ikke forpligte sig til en tidslinje ved afholdelse af en anden afstemning.

Til gengæld danner meddelelserne en dobbeltkampagne kampagne for at forsøge at understrege og øge risikoen for at forblive en delt parti, ifølge kilder, der er bekendt med indsatsen.

Efterhånden som sundhedsdebatten nåede sine sidste dage, og i trængsel af dens fiasko har Trump og Ryan gjort smerter for at bevare og forbedre deres forhold, telefonisk flere gange om dagen, i en åbenbar anerkendelse af, at deres håb om en substantiv fælles dagsorden hviler på forbliver forenet.

Dynamikken i House GOP-konferencen og hvordan man forsøger at bringe den sammen har været et gentaget emne af samtale, siger kilder til CNN.

Tanken om, at Trump kunne vende sig væk fra sit eget parti på dette stadium, er i en vis grad teater designet til at spøge sig helt til højre for festen. Det var en besked echoed af Trump administration embedsmænd i weekenden efter sundhedsfejl og gentaget torsdag af Ryan, flere involverede personer siger.

Trump ’s tweets, der viser en stadig mere aggressiv og hårdt kanten af ​​Freedom Caucus, repræsenterer sin egen ufiltrerede tage en gruppe, der ses inde i Hvide Hus som truende ambitiøs dagsorden

For øjeblikket er der begrænsede beviser for, at der reelt arbejde hen imod stridende Demokrater for Trumps dagsorden, der finder sted, og endnu mindre beviser nok demokrater eksisterer for at gøre en indsats langs disse linjer værd.

Men kilder siger, at det er en trussel, der til sidst kan ringe sandt, hvis Freedom Caucus ikke ændrer sin melodi. Tross alt er præsidenten ikke særlig bundet til konservativ ortodoksi. Så mens de seneste kommentarer passer til en løst designet bevidst kampagne af sorter nu, er der ingen tvivl om, at det kan blive meget reelt, hvis Trump beslutter det er den eneste måde at finde nogen form for aftale på.

Ryan tvang den besked i CBS-interviewet, hvilket tyder på, at Trumps tålmodighed ikke var uendelig, og han kunne blive fristet til at arbejde med den anden side, hvis republikanerne nægter at gennemføre sin dagsorden.

‘Hvad jeg er bekymret for er, at hvis vi ikke gør det, så vil han bare arbejde sammen med demokrater for at forsøge at ændre Obamacare, at’ det er næppe en konservativ ting ‘, siger Ryan.

‘Jeg vil lade tweetet for sig selv,’ sagde Moncler Outlet White House-talsmand Sean Spicer til journalister.

Freedom Caucus medlem Rep. Justin Amash sagde Trump er overgivet til Washington sumpen han lovede at kæmpe. Ingen skam, hr. Præsident. Etablering, ‘Michigan republikanske, tweeted.

Freedom Caucus Formand Mark Meadows, ukarakteristisk afvist at veje ind på Trumps tweet.

‘Jeg har ikke noget at sige på dette tidspunkt. Ingen kommentar, ‘fortalte han CNN.’ Ingen kommentar. Jeg forsøger altid at være tilgængelig, men ingen kommentar. ‘

Rep. Dave Brat, et medlem af Freedom Caucus fra Virginia, fortalte journalister, at han ikke vil veje ind i drama.

‘Jeg bliver ikke involveret i nogen af ​​den dramavirksomhed,’ sagde han.

Han opretholder medlemmerne og ‘kunstige tidslinje’ på tre uger for at fordøje en stor del af økonomien, og han er stadig forpligtet til at ophæve flere regler end husregningen gjorde.

Vil primært mod Freedom Caucus medlemmer hjælpe Trump?

Rep. Scott DesJarlais, en republikan i Tennessee, var en tidlig tilhænger af Trump, og han sagde, at han stadig har et godt forhold til Det Hvide Hus, og at få ham uden for kontoret, kan kun være værre for republikanerne at forsøge at gennemføre lovgivning.