Ryan Ford i Rusland for WBA titel

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Ryan Ford i Rusland for WBA titel

Ryan Ford i Rusland for WBA titel

Ryan Ford har ofret så meget i stræben efter hans store chance i sin boksekarriere.

Han kæmpede over hele verden og jagede det store verdens titel skud, og nu er det øjeblik endelig her.

Ford (14 0) vil bekæmpe tidligere WBA Super Middleweight-mester Fedor Chudinov (15 2) for den ledige WBA International Super Middleweight-titel i Kemerovo, Rusland, på lørdag aften.

vil uden tvivl være min Moncler Jakke Dame største udfordring, jeg havde indenfor ringen, men jo større udfordringen er, desto mere stiger jeg til anledningen, sagde Ford.

ved når jeg kæmper med en top fyr, bringer det det bedste ud i mig. Dette er det. Dette er mit skud, og når jeg vinder denne kamp, ​​vil dette skubbe døren helt åben for endnu større muligheder. havde masser af succes inden for ringen. Hans 14-record viser det, men det har været en kamp for at få det store titelskud. I september troede Ford at han havde en verdensliste kamp mod Britian Anthony Yarde, for kun at få det til at falde igennem. Men Ford gav sig op, han fortsatte med at sætte runderne i håb om at få et andet opkald.

er min tid nu, sagde ford. Anthony Yarde kampen gik igennem, det var svært, men disse forhindringer er sket meget med mig. Jeg var nødt til at stole på processen og fortsætte med at tro på mig selv. hans kampkarriere har Ford løbende udfordret sig og har aldrig været bange for at gå uden for sin komfortzone for at opnå succes.

Og for dette verdens titel skud er Ford helt sikkert ude af sin komfort zone. Kemerovo ligger i den sydvestlige del af Sibirien, mere end 3.600 km fra Moskva. Det er langt fra Edmonton, men det er det hele værd, hvis Ford bliver verdensmester.

mig, det bringer mig bare op til det næste niveau. Jeg blev bragt her for ikke at vinde. Alt er imod mig. Det gør bare drevet i mig som en fighter endnu stærkere. Jeg vil bevise at jeg kan kæmpe for en fyr på dette niveau, sagde Ford. Jeg kan lide den canadiske Rocky, jeg kæmper den store russer, men jeg vil ikke lade russerne slå mig som han ramte Rocky. mere end 200 amatørkampe, herunder nogle af de bedste boxere i verden, som Felix Sturm og George Groves, er Chudimov i øjeblikket nr. 15 i verdensrangeringen.

Men Ford er ikke på vej mod udfordringen.

så meget film. Han er en meget europæisk lignende fighter, sagde Ford. står lige op. Han er en hurtig puncher. Når nogen kaster, kaster han altid tilbage, men jeg tror, ​​jeg vil være for meget for ham. forberede sig på Chudinov, Billige Moncler Jakke Herre Ford uddannet med Eric Basinyan, WBO Youth Super Middleweight-mester, under sin træningslejr med Grant Brothers Boxing i Montreal,

gik i krig i min træningslejr. Han fortalte mig hele tiden, at jeg var virkelig skarp og hård at håndtere hver dag. Dette kommer fra en fyr, der har over 300 amatør boksning kampe og er 17 0 som en professionel, sagde Ford. (Chudinov) vil have mere erfaring end mig. Han har været i ringen og gået afstanden med bokserens øvre echelon.

ved at han forsøger at komme tilbage til en verdens titel, men jeg tror, ​​at de har valgt den forkerte modstander. Fordi han skiftede fra MMA til boksning for to år siden, har Ford forpligtet sit liv til at blive en verdensklasse bokser. Han lavede flere ofre, herunder at flytte sin unge familie til Thailand, så han kunne få mere erfaring, men fandt aldrig den store kamp der.

I det forløbne år flyttede han sine kamptræningslejre til Montreal. Siden han sluttede sig til Grant Brothers Boxing, har hans boksefærdigheder nået et elite-niveau, og hans stigning op i rankingen starter kun.

drevet til at være en bedre bokser hver eneste dag, sagde Ford. altid sætter det hårde arbejde i hjemmet i Edmonton, så når det kommer tid til at gå tilbage til Montreal, alle de ting, jeg havde brug for at lære jeg rettede og jeg klar til at gå.

vil være den største fase jeg vil have kæmpet på. Jeg er klar til at sætte et show og vise verden, det er her jeg hører hjemme.