Rush vinde 3. lige

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rush vinde 3. lige

Rush vinde 3. lige

‘Jeg ventede på et spil som dette ud af mine fyre,’ sagde Rush-træner Daniel Tetrault. ‘Vi har talentet til at sætte op syv eller otte mål, og i aften er det sket, oversvømmelsesportene åbnede. Drenge begynder at få tillid, og fyre begynder at score mål, og det er spredt ud gennem hele linjen, hvilket er store.’

Vay var spektakulær i målet hele natten, da Utah forsøgte 57 skud, hvor kun tre kom forbi ham.

‘Jeg har haft et par spil, hvor jeg har haft mange skud, så det var ikke noget nyt,’ sagde Vay. ‘Jeg var nødt til at finde en ny måde at skubbe mig på for at fortsætte og ikke føle at jeg ‘Det er nemt at finde ud af om forsvaret i zone fungerer godt, det er nemt, hvis forsvaret arbejder med målmanden.’

Tetrault sagde, at han håber, at Rush kan give Vay og backup målmand Christian Frey en pause ved ikke at tillade så mange skud som de har de sidste to nætter.

‘Jeg’ vil gerne klare det defensivt ned og ikke tillade så mange skud, men hej, Utah skyder alt på mål fra overalt, ’sagde han.’ Adam Vay var stor i aften, han blev indkaldt i. Han er s Det er det, du har brug for Moncler Jakke Dame til at vinde spil, du har brug for et mål, der har tendens til at træde op og vinde dig spil, og det er hvad der er sket. ‘

Ligesom fredag ​​aften kæmpede Rush offensiv tidligt for at få pucker til nettet. Utah tog de første fem skud på Vay, og lovovertrædelsen registrerede ikke et skud til fire minutter og 25 sekunder i spillet.

Da Rapid City var i stand til at få Billige Moncler Sale pucker til nettet, kunne den dog kapitalisere. Med 12:42 resterende i den første, scorede Dante Salituro sit 15. mål af sæsonen off hjælper fra Peter Sivak og Ian Brady for at give Vay en lille smule vejrtrækning.

Efter at have scoret tre mål fredag ​​aften, måtte Sivak komme ind i handlingen igen, denne gang med 6:07 efterladt i første gang en assistent fra Salituro. Målet fortsatte også den første linjens hotstreak.

Tetrault sagde, at han havde den linje mod Utah-linjen bemandet af den tidligere Rush-kaptajn Ryan Walters, som blev handlet til Sivak tidligere i denne sæson.

‘De dominerede dem, de spillede hårdt, de spillede gritty, og da de havde chancerne i slot-området eller omkring nettet, begravede de dem,’ sagde han.

Rushen gjorde mere skade bare to minutter senere, da det syntes Utah starteren Sean Maguire kæmpede for at få stopper. Kenton Miller scorede på en breakaway for at gøre det 3 0 med 2:06 tilbage i perioden ud af en assistent fra Chase Lang.

Maguire blev trukket efter at have opgiver tre mål på kun syv skud.

Rapid Citys anden linje ville stige i den anden periode. Inden for syv minutter havde Rush deres fjerde mål, scoret af Tyler Deresky af en assistent fra Alex Kromm.

Kun 1:30 senere ville Rapid City have sit femte mål væk fra Jack Walker, assisteret af Dereksy.

Efter et brutalt åbent isskud fra Utahs Kyle Thomas til Lang over midten gik Josh Elmes ind for Rush og tog Thomas i en kamp. Begge gik til bænken med fem minutters majors, men det var Rapid City, der var re energized som det scorede igen bare sekunder efter kampen.

Kromm scorede på assisterer fra Eric Shand og Deresky 14:18 i perioden.

Med .6 af et sekund tilbage, scorede Grizzlies deres første mål, da Jon Puskar satte et mål af Vay ud af en faceoff. Han blev assisteret af Taylor Richart.

Rapid City sluttede perioden førende 6 1.

Tretti og tredive sekunder ind i tredje periode scorede Rapid City igen, efter at Maguire kom tilbage for at erstatte Redmond, Salituro scorede sit andet mål på en hjælp fra Brady.

Utah ville få en tilbage 30 sekunder senere, da James Melindy scorede sin første af sæsonen ud af en hjælp fra Brad Navin.

Salituro fik sit hattrick med 11:30, og den tredje blev en assistent fra Daniel Leavens, mens Rush var korthændet.

Det endelige mål for natten kom fra Utah, da Austin Ortega scorede på en hjælp fra Cliff Watson med 2:50 tilbage.

Tetrault sagde i dag er et vigtigt spil for et ungt Rush-hold, der for øjeblikket er på et tre-vindende strejf. Han sagde, at han ved, hvor skrøbelig denne slags varme striber kan være.

‘Jeg kunne ikke lide, at vi også starter de sidste to spil. Jeg ved, vi vandt begge spil, men vores start har ikke været godt, og du ved, Utah skal spille med stor stolthed, ’sagde han. ‘Vi er nødt til at være klar til at spille lige fra den fange gå. Det kommer til at være et andet spil i morgen, og vi skal ringes ind, få de to point før den lange vejret og opretholde denne tillidsbygning.’