Rush Vind i OT over ECHL s Best

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rush Vind i OT over ECHL s Best

Rush Vind i OT over ECHL s Best

(ALLEN, TX) Christian Horn noterede sig et mål og en hjælp i sin Rapid City Rush debut, ligesom Michael Young på bagsiden, men Hunter Fejes tilføjede sit navn til en trio af to point artister med spillet vindende mål 1:31 i overarbejde, da Rush tog en 4-sejr over Allen-amerikanerne på lørdag aften.

Allen ramte to gange i den første for at tage en ledelse i den første pause. På den første amerikaners magtspil af spillet, lossede Dave Makowski en blast fra nærvæggen af ​​en screenet Rush net minder, Adam Morrison, for at give Allen en 1-0 ledelse med 8:08 tilbage i den første (Eric Roy og Chad Costello notched assists). Med 2:04 tilbage i perioden kontrollerede Morrison poke en puck væk fra hans krone, men i den efterfølgende shuffle kom det til Gary Steffes, og han kunne få kontrol og backhand pucken af ​​Morrison, hvilket fordoblede Allens ledelse til 2 0 (Spencer Asuchak og Jon Moncler Jakke Dame Martin assisteret).

The Rush fyrede ret tilbage i anden periode, og til sidst trak det niveau med amerikanerne på vej ind i den tredje. Bare 37 sekunder i rammen riflede Michael Young et blåt linjeskud, der kunne være blevet afbøjet af en krop forbi Allen Goaltender, Riley Gill, der førte Rush inden for slående afstand ned til 2 1 (Christian Horn og Riley Weselowski assisterede, med Horn tjente hans første Rush punkt i sin debut). Zach Hall satte amerikanerne op med to om klokken 9:06 i den periode, hvor en omsætning skyldtes at tackle Dysin Mayo bag nettet. Pucken blev arbejdet til Hall, og han fyrede et skud fra Morrison og ind i at skubbe amerikanerne til en 3 1 ledelse (Chad Costello og Bryan Billige Moncler DunJakke Moore assisteret). Ryan Walters førte derefter Rush tilbage til deres hurtige scoring måder, med to mål kommer 15 sekunder fra hinanden. Efter at Logan Nelson havde ramt posten med en timer på det andet Rush power spil i spillet, kapitaliserede Walters på en egen timer og slog Gill på bagdøren for at bringe Rush tilbage indenfor en på 3 2 med 8:15 venstre i den anden (Michael Young noterede sit andet punkt med assistenten, mens Logan Nelson tjente sin første). Christian Horn fortsatte sin stjernede Rush-debut, modtog en krydsning fra Hunter Fejes og riflede et håndled skudt ud af Gill’s handske og ind, kvadrerede spillet på 3 3 med 8:00 tilbage i rammen (Fejes tjente den eneste assistent) .

Begge hold skating til en målfri træk i den tredje periode, men den sidste ramme kom ikke uden spænding. Begge teams handlede magt spiller frem og tilbage, herunder en tildelt Rush med 2:10 tilbage i spillet. Begge hold gik til overarbejde, firkantet på 3 3.

The Rush optjente deres andet overarbejde sejr på året, da Hunter Fejes afværget sin to-nat aften med spillet vinder 1:31 i overarbejde med en snipe over Riley Gill for at vinde spillet for Rush, 4 3.

Adam Morrison tjente sin niende sejrvinde, hvilket stoppede 27 af 30 skud mod (9 8 4). MST puck drop på Allen Event Center i en omgang med amerikanerne.

Game Recap Winning Streak Går 11 Spil med 6 2 Triumph Over Colorado Eagles

GAMEDAY ADIRONDACK (26 14 5 4) ved SOUTH CAROLINA Adirondack Thunder

STEELHEADS: Steelheads Bear ned på Grizzlies i Shootout Idaho Steelheads

Amerikanerne falder for at skynde sig i overtid Allen amerikanere

Stingrays Dethrone Monarchs with Sweep South Carolina Stingrays

Spilrapport: Brændstoff Top Oilers 6 2 til Snap Skid Tulsa Oilers

Rush vinder i OT over ECHLs bedste raske City Rush

Beast Fight Hard Men Drop Close Beslutning til Komets i Overtid Brampton Beast

De udtalelser, der udtrykkes i denne udgivelse, er de af organisationen, der udsteder det, og afspejler ikke nødvendigvis tankerne eller udtalelser fra OurSports Central eller dets medarbejdere.