Rush Fight Hard For Point I Overtidstab

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rush Fight Hard For Point I Overtidstab

Rush Fight Hard For Point I Overtidstab

(RAPID CITY, SD) Winston Day Chief scorede to mål 34 sekunder fra hinanden, herunder spillet bindingsmål med 1,9 sekunder tilbage i regulering, og Kale Kerbashian skåret i 4 point, men Rapid City Rush faldt til Tulsa Oilers i overarbejde af en 6 5 score på fredag ​​aften i Rapid City. Pointen opnået i overtidstabet sætter Rush et punkt bag Wichita Thunder til den fjerde playoff spot i ECHLs Central Division, men fire point ud af andenpladsen med 17 spil at gå i sæsonen.

Rushen skød ud af portene og scorede kun 1:44 ind i spillet. Daniel Barczuk sendte en løs puck til Kale Kerbashian i rummet, og Kerbashian riflede en bar ned skudt forbi Tulsa Goaltender Brandon Anderson for at sætte Rush på bordet 1 0. Ved 7:31 mærket af den første fordoblede Scott Brannon Rush lead , tappede hjem et pass fra Mathieu Brisebois ind i Andersons åbne bagdør, der udvidede Rush-fordelen til 2 0, men Oilers modvirkede tilbage med to strejker af deres eget. Adam Pleskach halverede Oilers underskud kl. 13:42 af den første rifling pucken ud af handske Rush netminder Danny Battochio og ind i nettet, skære Rush bly til 2 1. Præcis 1:40 senere afbøjede Tommy Mele et skud fra Eric Tallent af Battochio, aften score til 2 2 på vej ind i anden periode.

Alt gik i vejen for Oilers i anden periode, hvor gæsterne rejste op tre ubesvarede mål. Klokken 2:44 af det andet optog Eric Tallent sit første mål for sæsonen, shorthanded, og kapitaliserede på en rebound fra et Matt Larke skud for at give Oilers en 3 2 led. Lige over fire minutter senere bremser Brady Ramsay s fjerde sæson for Oilers-fordelen til 4 2, og fejrer pucken bag Battochio i skarp vinkel på 6:59-markeringen. Dette ville medføre udskiftning af Battochio til Johnny Griggs, som ville spille for resten af ​​reguleringen. Jeff Jubinville, på den tredje Oilers power play af spillet, ville slå den nye Billige Moncler Sale Rush netminder og gøre det med 23,3 sekunder tilbage i det andet, løfte Oilers til en 5 2 fordel med 20 minutter til gå.

På trods af den stejle bakke at klatre, kom Rush tilbage og gjorde ting interessant i den sidste periode. Jesse Schultz fik bolden rullende ved 11:35 mærket af perioden, sniping en bar ned håndled skudt forbi Anderson at bringe Rush inden for to mål på 5 3. Rush havde masser af muligheder for at indløse i som perioden gik frem, men fyrværkeri kom sent i spillet. Med 35,3 sekunder tilbage, på den sidste Rush power play og med Griggs trukket til den ekstra angriber, sendte Winston Day Chief en rebound fra et Kale Kerbashian skud for at bringe Rush inden for slående afstand på 5 4. Day Chief sendte bygningen til pandemonium , sender pucken forbi Anderson med 1,9 sekunder tilbage i spillet og tvinger overarbejde med en 5 5 score.

Fejringen af ​​slipset omsider blev til hjertesorg for Rush. Med 15,9 sekunder tilbage slog Dave Pszenyczny Griggs med en backhand skud for at sikre det andet punkt for Oilers, der gik til skabsrummet med en 6 5 sejr i overarbejde.

Johnny Griggs modtager overtidstab, hans anden postregulering nederlag med Rush (6 3 2 med Rush, 9 5 2 samlet), stopper 8 af 10 skud i 36:35 af relief. Danny Battochio spillede den første 26:59 af spillet, og blev erstattet efter at have tilladt 4 mål på 19 skud. på Premier Home Mortgage Ice i Rushmore Plaza Civic Center. The Rush vil bære specielle trøjer, der minder om deres første ‘Dr. Seuss Night’ -spil i morgen aften.

Mallards Rally, Defeat Mavs 4 2 Quad City Mallards

Stingrays Fight Tilbage til at besejre Everblades og Tie Team Record med 13. på hinanden følgende Win South Carolina Stingrays

Eagles Acquire Goaltender Crandall i handel med esser Colorado Eagles

Condors Rally Falls lige kort mod Idaho, 5 4 Bakersfield Condors

ECHL Transaktioner 28. februar ECHL

Condors vs Idaho Bobblehead Giveaway / McFarland Night I aften Bakersfield Condors

Gladiators Game Preview: Gladiatorer på Solar Bears Atlanta Gladiators

Beast kan ikke weather Thunder Strike Brampton Moncler Jakke Dame Beast

Gogol ’s fantastiske mål med 1:25 venstre løfter esser til 2 0 på road trip Alaska esser

Nailers vs (CST) Tulsa Oilers

Thunder Play Utah i Game Two of Three Stockton Thunder

Rush All Set for ‘Dr. Seuss Night’ Rapid City Rush

ECHL I dag 28 februar ECHL

Stingrays Game Preview: Stingrays Luk Road Trip og Chase History Tonight Against Everblades South Carolina Stingrays