Rush comeback til 6. straight win

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rush comeback til 6. straight win

Rush comeback til 6. straight win

Home SearchCalgary kom ind i rivaliserings matchup med en spilplan og kunne lukke den højeffektive Saskatchewan-lovovertrædelse for lange strækninger af action.weren meget skarpt og de løb os ekstremt hårdt, sagde hovedtræneren Derek Keenan. bare lidt hang rundt og vi fik nogle rettidige mål. to hold med en rivalisering, der dateres tilbage til rushtiden i edmonton, begge Billige Moncler Outlet sider forblev disciplinerede med kun 8 straffe opdelt mellem dem. for rushen var det første gang i hjem i 2017 at passet var forbinder, skud var at finde huller, og de besøgende var store. bare tror vi spillede godt for at være ærlige, sagde Adam Jones, som havde spillet vinder. vinde er en sejr, nogle gange er de grimme, men karakter vinder som dette bygger moral. Johnny på stedet øjeblikkede bragt den udsolgte crowd af 15, Billige Moncler Jakke Herre 045 på SaskTel Center til deres fødder. Og det hele kom fra, hvad der så ud til at være et brudt spil. På et skæbnepas fra Jones slog Rush kaptajn Chris Corbeil bolden på Calgary-spilleren, Jones fandt sig helt alene foran og resten er historie. I eftertid skulle jeg have været på vej tilbage til vores ende, men jeg havde en følelse, sagde Jones. gik ikke fem hul, fordi det ikke fungerede hele natten, så besluttede at skifte det op.