Rush Claim OT Win

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rush Claim OT Win

Rush Claim OT Win

RAPID CITY, SDRalph Cuddemi tvunget overarbejde til Utah Grizzlies med et sent hat trick med 15,7 sekunder tilbage i regulering, men Terrence Wallin sikrede det andet punkt for Rapid City Rush, da hans andet mål i spillet kom 59 sekunder i overarbejde, der drev Rush til en 5 4 sejr.

Rushen hoppede først på tavlen og talte om det ene mål Moncler Jakke Dame for åbningsperioden. Med 8:40 gået i konkurrencen, slog Evan Stoflet of Utah pucken over til Anthony Collins, som skøjte ned midt i slotten i Grizzlies-zonen og slog Utah Goaltender Troy Redmann med et håndled skudt af blockereren for at give Rush en 1 0 bly (målet var uassisteret).

Utah kvadrede spillet op i de tidlige øjeblikke i den anden periode, hvor Colin Martin slog hjem en løs puck af Rush net minder Marek Langhamer på en scramble foran Rush net med 5:30 gået til at lige tingene på 1 1 (Jon Puskar og Taylor Richart assisteret). The Rush sprang frem med to mål mindre end tre minutter fra hinanden på specielle hold for at gå videre med to. Terrence Wallin startede tingene på det andet Rush power play af spillet, da han sendte en Ryan Walters rebound under Redmanns blokker for at give Rush en 2 1 bly med 7:58 gået i den anden (Walters fik den eneste assistent) . Mark Cooper udvidede føringen til 3 1 mindre end tre minutter senere, mens Utah var på deres anden power play af natten. Ryan Misiak førte en 2 på 1 nedbryde isen, og Misiak ramte Cooper på båndet for sit femte punkt i de sidste 3 spil (Misiak tjente den eneste hjælper). Ralph Cuddemi fra Utah, der har været en torn i siden af ​​Rushen, hakede sit første mål i konkurrencen, da han zippede et skud af Langhamer gennem en skærm for at bringe Utah indenfor slående afstand på 3 2 med 6:57 tilbage i anden (målet var uassisteret).

Spillet blev ikke interessant indtil de sidste 75 sekunder, da begge hold kombinerede til tre mål. Logan Nelson, som blev røvet af et mål tidligere ved tværsbanen, ramte betale snavs på en 2 på 1, da hans pass til Mark Cooper, som stribede mod nettet, bøjede sig Billige Moncler Jakke Herre tilbage til hans kniv for et skud af Redmann for at give Rush en 4 2 føring med 1:15 tilbage i kampen (målet var uassisteret). Utah kaldte en timeout med 35,5 sekunder tilbage, og Ralph Cuddemi drev Grizzlies til et eventuel overtidsmæssigt udseende. Efter timeout, med 31,3 sekunder tilbage, slog Cuddemi en bagdør tilbage fra et Erik Bradford-skud for at bringe Grizzlies indenfor en på 4 3 (Bradford og Mike Pelech assisteret). hans heltemænd med 15,7 sekunder tilbage i kampen, da han afsluttede sit hattrick på en vildscramble foran Rush-nettet, dræbte spillet på 4 4 og tvang overarbejde (Bradford og Pelech assisterede igen).

Rush, for første gang denne sæson, fik det andet punkt i overarbejde takket være Terrence Wallins andet mål om natten. Bare 59 sekunder i overarbejde fulgte Wallin et Justin Hache-dump i og kæmpede Phil Pietroniro i det nærliggende hjørne af Utah-zonen. Wallin kom ud med pucken og dunked den af ​​Redmann point blank for at vinde spillet for Rush med en 5 4 final score (målet var uassisteret).

Marek Langhamer holdt sin rekord perfekt med Rush og stoppede 36 af 40 skud til sin anden sejr i så mange spil (3 0 0). MST på Premier Home Mortgage Ice i Rushmore Plaza Civic Center.