rummet mellem reali

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

rummet mellem reali

rummet mellem reali

Ved at være i hullet sætter vi os på et sted, hvor vores nuværende forhold ikke er gode nok, da vi har et ideal derude, der ligger langt væk fra, hvor vi er lige nu.

Når vi fokuserer på det ‘ideelle’, bringer det skuffelse, frustration, negativitet, fiasko og fører til lavt selvværd og selvtillid. Jeg har fundet mange gange i min sundhed og fitness, jeg var fast i The Gap, og jeg kunne ikke være 100% tilfreds med hvem jeg var.

Selvom min fitness var på et højt niveau, ville jeg blive skuffet, fordi jeg holdt op med et tal 10 kg højere end jeg ville have det til. Det sjove var, at der var en tid i mit liv, da det var 10 lbs Moncler Jakke Dame lettere, jeg var stadig fast med skuffelse, da jeg justerede mit ideal for at være endnu en 5 lbs lysere.

Gap er en sindstilstand. Det er et sted, hvor vi holder os fra at Billige Moncler Sale leve et liv med tillid, frihed, nydelse og kærlighed.

Det er stedet, der siger: ‘Jeg kan muligvis ikke nå mit ideal, og hvis jeg gør det, så var ideen forkert, og jeg vil ændre den for at holde mig fast’.

Lad os sige, at en kvinde er en størrelse 20, og hun vil så desperat være en størrelse 10. Hun arbejder hårdt og spiser rigtigt til størrelse 10, men når 10 er opnået, har hun allerede besluttet, at hun ønsker mere og går for en størrelse 6.

Fordi hun er så fokuseret på 6, glemmer hun, hvor langt hun kommer, og hvor meget hun er opnået. Hun har al mulig grund til at være stolt og føle sig godt om hendes nye sundhed, men i stedet er skuffet, fordi hendes eneste fokus er nu på de 6, som hun endnu ikke har opnået. Har du lyst til nogen af ​​jer?

Vi vælger at fokusere på fremskridt, ikke perfektion. Dette er noget, jeg er nødt til at minde mig om daglig. Tænk på hvor du var 5, 10 og 20 år siden. Hvis du vil skifte til en positiv sindstilstand, skal du skrive ned alt, hvad der har gået godt, og alt hvad du har opnået. Overvej nogle gode relationer, du har bygget og den stærke indflydelse, de har haft. Skriv ud alt, hvad du har ‘ vær taknemmelig for Nogle gange er vores forventninger så høje, at vi tror, ​​at den eneste måde, vi nogensinde er lykkelige på, er, hvis vi lever i lotteriet eller får vores hus betalt. Hvad hvis vi i stedet var taknemmelige for at have et hjem, uanset hvor lille det er, og at Har du nogen til at kramme hver dag? Om natten, når du går i seng, skal du reflektere over, hvad der gik godt den dag. Hvis du havde mulighed for at tjene en lønseddel og havde mad at spise, så er det meget at være taknemmelig for. Vi må med vilje sætte et positivt fokus på vores liv for at ændre ting. Når du tænker godt, vælger du godt. Vælg godt, og du vil leve godt!