Rumble Fight Card vender tilbage til Rockford

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rumble Fight Card vender tilbage til Rockford

Rumble Fight Card vender tilbage til Rockford

ROCKFORD (WREX) Kampfremmanden Todd Green meddelte i dag, at RUMBLE kampkortene hæver linjen. Da der forberedes for at fejre 10-årsdagen for RUMBLE, afslørede Moncler DunJakke Green, at de har vokset deres tidligere spillesteder, og at der er indgået en aftale om at flytte disse kampe til BMO Harris Banksenter. ‘Vi blev lige for store til Cliffbreakers og skulle vende for mange kampfans, så bevægelsen var en nødvendighed’, sagde han. Datoen for RUMBLE ON ELM STREET er sat til lørdag den 6. oktober 2012. Hovedbegivenheden er tilbagevenden af ​​Longtime Rockford favorit Mike LaBree. LaBree står over for en 6 fængselsvagt ved navn Rick McGraw, der taler skalaen på 265 lbs.LaBree, International Kickboxing Federation Heavyweight World Champion, blev trukket ud af pensionering i marts i år for at møde NYC brandmand Jordan Gladiator Carroll i en verdens titel bout til World Kickboxing Association i New York. WKA Billige Moncler DunJakke er en af ​​de ældste og største sanktionerende organisationer for kickboxing i verden. LaBree blev droppet til lærredet for første gang i sin 25 årige karriere og lykkedes det endnu at TKO sin modstander i 3. runde af denne planlagte 10 runde krig. Mike LaBree fik sin første smag af sporten tilbage i 1988, da han vandt Rockford Toughman konkurrence. Siden da har han kæmpet i fem lande; han har været optaget på syv pay-per-view arrangementer; kæmpede i 18 verdens titel kampe og har en imponerende rekord på 50 sejre, 2 tab med 44 knockouts. ‘Dette bliver et af de bedste kampkort, som Rockford nogensinde har været vidne til’, siger Clay Goodman, ejer og CEO for Kage Concepts , sanktionskroppen for den kommende RUMBLE ON ELM STREET. ‘Og BMO Harris Bank Center er det perfekte sted for en kamp i denne størrelsesorden’, siger Goodman. Andre lokale favoritter slated for at komme ind i RUMBLE buret omfatter tidligere Toughman Champion Andrew Navickis, Zach Taylor, Chris Zanoni og Mike Turnmeyer. Dette kort vil også indeholde tilbagelevering af Rockford indfødte Tim Mazurkiewicz.