Rugby Union

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rugby Union

Vepsene overlevede Leicesters kampback for at vinde Guinness Premiership-finalen og forsegle en drøm, der blev sendt ud til den pensionerende Lawrence Dallaglio i Twickenham.

Tries af Tom Rees og Josh Lewsey, og kicker Mark van Gisbergen s 13 point satte den livlige Wasps 23 6 op på halv tid og i fuld kontrol.

Det var Wasps ‘fjerde ligatitel i seks årstider og var en passende måde for den 35-årige tidligere engelske kaptajn Dallaglio at afslutte en glimrende 15 års senior karriere med London-klubben.

Men Dallaglio s side blev lavet for at kæmpe hårdt foran en 81.600 verdensreklame klub crowd som arch rivaler Leicester forsøgt at forsvare deres titel og lette presset på under brand coach Marcelo Loffreda.

Før kampen blev Van Gisbergen identificeret af Leicester som en mulig defensiv svaghed, og efter sin tidlige straffe satte Wasps foran, forsøgte tigrene at teste ham.

Han mislykkedes med at håndtere Goodes ‘dårligt dømt spark igennem, og når Wasps blev presset til at indrømme en straf, slog Goode den over.

Men Wasps var snart tilbage foran, med Rees hævder spillets åbningsforsøg.

Tom Haskell fjernede bolden væk efter Riki Fluteys fremragende tackling på Goode, før Eoin Reddan sprang gennem forsvaret for at sætte Leicester på ryggen.

Men Goodes straf i slutningen af ​​det var mindre belønning end Leicester ville have håbet på, og de betalte prisen for ikke at konvertere deres chancer, da Wasps scorede deres andet forsøg lige før pause.

Et sjældent Leicester-angreb brød i Wasps’en 22 og hurtigt tænkning af Simon Shaw og Dallaglio gjorde forsvaret til angreb.

Bolden blev arbejdet ned i den anden ende af banen og ineffektiv tackling tillod Lewsey at lade Billige Moncler DunJakke op og score.

Leicesters held blev opsummeret efter pausen, da Goodes s straf ramte posten og hoppede perfekt til Wasps for at oprette en to tredjedele af feltet modangreb.

Og da Ellis fulgte sit eget spark gennem linjen med hans barmhjertighed, hoppede Paul Sackey fremragende til at tippe bolden lige uden for hans forståelse.

Varndell gav Leicester håb, da han rørte ved, efter at Geordan Murphy smed Goode s korsfelt i hans sti, og det heraldede et fantastisk comeback.

Da vepsne mistede deres anden indsats for at skade, manglede forsiden af ​​dækket på bænken ubestridte Billige Moncler Jakke Herre scrums.

Leicester argumenterede og hævdede, at de var ved at vinde overhånden foran, men fra det første ubestridte scrum, nikkede Ellis over til at score og satte et fascinerende sidste kvartal med Wasps ‘lead cut til syv point.

Dallaglio, en fading kraft mod de genopståelige tigre, blev erstattet i det 68. minut og modtaget en stående ovation, da han kom væk.

Og han fejrede fire minutter senere, da Van Gisbergen sparkede Wasps ‘første point af halvdelen til alle, men sikre deres sejr.

I modsætning hertil savnede Goode to straffe og to omregninger i anden halvdel, med 10 point mellemrummet mellem holdene.

En stadig mere hektisk Leicester stablede alt i angreb, men Wasps forblev beslutsom og holdt dem i bugt for en berømt sejr.

Wepsbergen, Paul Sackey, Fraser Waters, Dominic Waldouck, Josh Lewsey, Riki Flutey, Eoin Reddan, Tim Payne, Raphael Ibanez, Phil Vickery, Simon Shaw, Tom Palmer, James Haskell, Tom Rees og Lawrence Dallaglio . Udskiftninger: Joe Ward, Pat Barnard, Richard Birkett, Joe Worsley, Mark McMillan, Jeremy Staunton, John Hart

Leicester: Geordan Murphy, Tom Varndell, Dan Hipkiss, Aaron Mauger, Alesana Tuilagi, Andy Goode, Harry Ellis, Boris Stankovich, Mefin Davies, Julian White, Marco Wentzel, Ben Kay, Martin Corry (capt), Ben Herring, Jordan Crane. BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne websteder. Læs mere.