Ruby Dhalla forventes at kæmpe hårdt

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Ruby Dhalla forventes at kæmpe hårdt

Ruby Dhalla forventes at kæmpe hårdt

Ruby Dhalla har altid vidst, hvordan man får et indtryk.

Den liberale parlamentsmedlem og den tidligere skønhedsdronningkonkurrent, der rapporterede at have mishandlet sin mors liv i omsorgspersoner, har tiltrukket sig stor opmærksomhed i sine fem år på Parliament Hill.

På bakken er Dhalla Moncler Jakke Dame kendt for hendes skønhed og hendes hjerner. Liberale siger, at de beundrer hendes kommunikationsfærdigheder. ‘Hun er ekstremt hårdtarbejdende,’ sagde kollega MP Carolyn Bennett.

Den 35-årige regnes for at være svært på sig selv og hendes personale. I en lynhurtig undersøgelse i The Hill Times blev Dhalla stemt til ‘den største scrooge til at arbejde for på Hill.’ Hun fik også høje karakterer for ’sexiest kvindelige MP’, ‘bedst klædt’ og ’største sladder’.

Nogle kolleger er ikke så triste at se hendes stjerne tarnished. Nogle føler Dhalla hogs spotlighten, er falsk og er for interesseret i sin egen fremgang. ‘Hun er lidt manipulator,’ sagde en MP.

Dhalla har altid været ambitiøs. Født og opvokset af en enlig mor i Winnipeg, er Dhalla et år ældre end sin bror, Neil. ‘Alle tre af os er som bedste venner,’ sagde Dhalla til CPACs Catherine Clark i et interview i sidste sommer. ‘Vi lever alle sammen, men du bevæger dig ikke, før du bliver gift.’

Som barn stræbte hun efter A +, ville være klassepræsentant og tilmeldt sig udenforskoleaktiviteter.

Tidligere liberale parlamentsmedlem David Walker, som mødte Dhalla i sine tidlige teenagere, sagde: ‘Hun var en meget, meget smart, smart person, let at komme sammen med.’

Walker var ikke overrasket over, at Dhalla blev en MP. ‘Hun så sig selv som en leder.’

I hendes tidlige 20’erne ønskede Dhalla at være en bollywood skuespillerinde. Hun placerede anden i en Miss India Canada skønhedskonkurrence i 1993 og blev kontaktet for at prøve modellering et par år senere, Moncler DunJakke mens han studerede kiropraktikmedicin i Toronto.

Det var ’sjovt og spændende’ og efter et par tv-reklamer gik Dhalla tilbage til Bollywood og arbejdede i Indien i fire måneder før han vendte hjem til hjemlandet i Canada.

En Bollywood-stilfilm, hun skød i Hamilton lige før han kom ind i politikken, rejste kontroversen tidligere i år, efter at hun forsøgte at blokere salget af filmens DVD. Hun sagde, at filmens producenter forvirrede hende, og hun bar aldrig det tøj, hun er afbilledet iført.

Dhalla blev håndplukket af Paul Martin i 2004 for at køre føderalt i ridtet af Brampton Spr ingdale. Nogle medlemmer af rideforeningen var så ked af det, de kampagne for NDP-kandidaten.

Dhalla, der ofte nævner behovet for at få flere unge mennesker, kvinder og synlige minoriteter i politikken, hævdede engang, at hun var henvendt af Tories for at hjælpe retlige etniske vælgere, men aldrig tænkt på at forlade det liberale parti.

Caucus kolleger siger nu, at hvis Dhalla har vist sig at have brudt loven, har de intet problem med at forlade hende. ‘Vi stoler på, at Michael (Ignatieff) vil tage den rette handling’, sagde en liberal MP.