Rubio tager en hård linje mod foster

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rubio tager en hård linje mod foster

Rubio tager en hård linje mod foster

Sen. Marco Rubio (R Fla.) Satte sig sammen med CNBC John Harwood i går, og senatoren fortsatte med at understrege sin interesse for ’21stcentury’ politikker. Rapporten bemærkede dog, at den republikanske præsidentkandidat ikke tror på klimaændringer; han modsætter sig stadig ligestilling mellem ægteskaber; og han ville forbyde alle aborter, selv i tilfælde af voldtægt.

Det førte til en interessant udveksling:

Det er en grundlæggende hindring for den florida republikanske. På den ene side er Rubio, den yngste kandidat i det massive GOP-felt, optaget af at tale om fremtiden og betydningen af ​​fremadrettede Moncler Jakke Dame ideer. På den anden side er Rubio ivrig efter at bevæge landet tilbage på mange af de sociale spørgsmål, han bryr sig mest om. Modsætningen er kernen i hele hans nationale kandidatur.

Faktisk i det samme interview pressede Harwood til yderligere detaljer om senatorens sociale dagsorden og spurgte, om Rubio mener, at fostervævsforskning er forkert. ‘Jeg gør det,’ svarede kandidaten.

Spurgte at præcisere yderligere, hvis han ser den videnskabelige forskning selv som Billige Moncler DunJakke ‘forkert og umoralsk’, svarede Rubio, ‘jeg tror det er’, og tilføjer, at forskningen er ‘biprodukt af dødsfald for et ufødt barn’.

Svaret kom som for stort af en overraskelse Rubio er meget konservativ, men det er symbolsk for et større skift i republikansk politik.

Husk, at for et par måneder siden var fostervævsforskning på den politiske verdensradar overhovedet.

I årenes løb har der ikke været organiseret indsats fra GOP-embedsmænd for at ændre loven eller begrænse den medicinske forskning.

Men efter kontroversielle videoer mindede republikanerne om, at planlagt moderskab donerer fostervæv til forskere, ændrede politikken. Nu er præsidentkandidater imod både abort- og fostervævsforskning, mindst en stat går videre med et foreslået forbud mod videnskaben; og Rubio har et andet problem, som han gerne vil vende tilbage til nationens ur.

Faktisk er den langt højre senator tilføjet klarhed til den større debat: GOP-problemet er ikke med planlagt moderskab, men snarere den medicinske forskning, som Planned Parenthood hjælper med at lette.

Politikere har et valg. Aborter er allerede lovlige i USA, så det er op til offentlige embedsmænd at afgøre, om fostervæv vil blive kasseret eller stillet til rådighed for forskere til vigtig medicinsk forskning.

Rubio mener, at nationen skal gå med den tidligere og afvise sidstnævnte. Må ikke være overrasket over, om dette bliver det nye litmus-testproblem i republikansk politik, og hans GOP-rivaler kommer til samme konklusion.