Rua slår ud Machida ved UFC 113

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rua slår ud Machida ved UFC 113

Rua slår ud Machida ved UFC 113

Rua, som mange følte, var den uskårne Ultimate Fighting Championship light heavyweight king, sidder nu på toppen af ​​tronen, der slog ham i oktober sidste år i UFC 104. I forbindelse med en af ​​UFCs mest kontroversielle kampe slog Rua (19 4) ud mester Lyoto Machida (16 1) bare 3:25 i første runde foran en defeaning crowd på 17.647 på Bell Center i Montreal.

‘Så mange måneder træner hårdt, meget angst. Gudskelov endelig har jeg opfyldt min drøm,’ sagde Rua, som tabte ved beslutning til Machida på UFC 104.

UFC præsident Dana White bestilte en rematch af brasilianerne inden for få minutter efter deres kamp i oktober sidste år. Mange observatører følte, at Rua klart vandt kampen, så Machida med tilsyneladende uendelige benskud og knæ og forlod mesteren knust og mishandlet. Dommerne var dog ikke enig, alle tre scorede konkurrencen 48 47 for Machida.

Der var ingen tvivl denne gang. Rua rockede Machida med en overhånd højre og hurtigt pounced for at afslutte ham. Rua kunne faktisk have scoret et eller to mere slag, men han stoppede at angribe, da han indså, at Machida var ude. En splittet sekund senere kaldte dommeren officielt det.

‘Den måde, som Shogun udførte i aften, Moncler Jakke Dame er den måde, som de bedste krigere i verden skal,’ sagde White.

‘Når du købte din løn pr. Visning, er det hvad du betaler for, hvad der skete her i aften.’

Rua sagde, at han havde bemærket i film sessioner, at Machida ofte forlod sin hage udsat, da han modvirker Rua s fodspark. For at imødegå det, brugte Rua timer i træningslejr, der arbejder på overhåndsrettigheder.

Publikum, som følte Rua blev forurettet ved UFC 104 og vedtog ham som en af ​​deres egne, blæste næsten taget ud af Bell Center, da Rua fejrede sin længe ventede sejr. Mange kritikere mente, at Rua nåede op i 2005, da han blev Grand Prix-mester for PRIDE-organisationen i Japan, at han ikke var den samme kæmper i UFCs bur, da han var i PRIDE’s roped off ring, at han aldrig kom tilbage til 100 procent efter to knæoperationer.

Rua føler denne vinder viser, at han kun bliver bedre.

‘Jeg har altid troet på mig selv, at jeg ville nå min drøm,’ sagde Rua.

‘Nu kæmper jeg her, jeg har opnået en Billige Moncler DunJakke drøm, som skulle blive UFC verdensmester … Jeg har stadig mange drømme at nå.’

Natten var en familie affære for Rua, som havde sin kone og nye baby i Montreal med ham. Men da natten slog ned, og han afsluttede sine medieinterviews, havde han et specielt kald til at komme hjem til Brasilien.

‘Min mor var meget glad,’ sagde en strålende Rua, der kort afbrød et tv-interview for at sige et par ord til hende.

‘Morgendagens morsdag’ og jeg gav hende en stor mors daggave. ‘

I andre pay per view matches:

Josh Koscheck blev berømt, mens han konkurrerede om The Ultimate Fighter. Han er ved at blive endnu mere berømt at vende tilbage til showthis tid som coach.

Ved at udnytte en enstemmig beslutning om Paul Daley (23 9 2) i lørdagens velterweight co main event, tjente Koscheck (17 4) et titelskud i forhold til den canadiske superstjerne George St Pierre og en coaching gig modsat GSP i den kommende sæson af The Ultimate Fighter at opbygge kampen, der sandsynligvis vil finde sted i december.

Koscheck startede pre-fight hype med det samme. I sit postkampinterview begyndte han næsten et opstand, da han fortalte publikum, hvordan det var en dårlig tid at være sportsfan i Montreal, og sagde, at Canadiens ville blive elimineret af Pittsburgh Penguins i NHL playoff action og at han skulle at tage titlen fra St Pierre.

‘Folk elsker Georges St Pierre. Folk hader Koscheck,’ sagde UFC-præsident Dana White. ‘Jeg er sikker på, at de’ hader ham endnu mere efter showet. Der er mange kanadiere, der vil se GSP, slå hans røv nu. ‘

Alle tre dommere scorede lørdagens kamp 30 27. Koscheck, en tidligere NCAA wrestling champion, tog simpelthen Daley til måtten hver runde og holdt ham der.

Kampen sluttede ikke efter klokken, i hvert fald i Daleys sind, dog. Han suckerpunched Koscheck flere sekunder efter at hornet lød, før han blev kastet mod buret af dommeren Dan Miragliotta. UFC præsident Dana White skyndte sig ind i ringen og gav Daley en tunge lashing, mens Koscheck gav Daley fingeren og smilede.

På postkampens pressekonference sagde White, at Daley aldrig vil kæmpe for UFC igen.

‘Han er færdig. Jeg giver ikke en (eksplosiv) hvis han er den bedste 170 pund i verden. Han kommer aldrig tilbage her igen, ’sagde White. ‘Disse fyre er professionelle atleter. Du har aldrig ramt en fyr, der blatant efter klokken, uanset om du er frustreret eller ej.’

Jeremy Stephens (17 5) og Nova Scotia indfødte Sam Stout leverede frem og tilbage slugfest fans forventede bare ikke resultatet de ønskede.

Stephens (18 5) blev tildelt en split beslutning sejr over Stout (16 6 1) i deres lette kamp. En dommer scorede konkurrencen 30 27 for Stephens, mens hver kampmand fik 29 28 point af de andre dommere.