Rozicki forbedrer pro boxing record til 4

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rozicki forbedrer pro boxing record til 4

Rozicki forbedrer pro boxing record til 4

Ryan (Thunder) Rozicki fortsatte sin Billige Moncler Jakke Herre dominans i professionel boksning lørdag ved at slå Kristof Demendi fra Slovakiet lidt over to minutter i første runde på Center 200 på lørdag.

Rozicki, 22, fra Sydney Forks, var i hovedindholdet af aftenen og forbedrede sin pro-kamprekord til 4 0 foran omkring 2 200 boksningsfans, der nød det, der blev regnet som det første professionelle boksekort i Cape Breton siden 1988.

Rozicki hamrede Demendi med en højre hånd til venstre for slovakisk krop i de tidlige minutter af kampen og bragte ham ned til lærredet. Kampen var forbi i kun 2:02 i første runde.

tænkte han ville flytte godt og ville have en god hurtig jab, som han gjorde, og han ville forsøge at binde mig med sin højre hånd, men efter han ville jab, han dyppede ned til højre og han udsætter venstre side af hans krop og jeg så åbningen til højre kryds i kroppen, sagde Rozicki, som vejede ind på 192,8 pund på fredag.

kastede det hurtigt. Jeg kastede det for hårdt, men jeg kastede det hurtigt, og det gjorde den skade, der var den slag, der gjorde det.

En anden meget forventet kamp om aftenen var den professionelle debut af Rozicki sparringspartner og en longtime kickboxer, Steve Whitall fra Eskasoni.

Whitall, 31, havde også en kamp, ​​der havde mængden på deres fødder på lørdag aften.

Efter fire runder af en frem og tilbage kamp, ​​kampen mellem Whitall og hans modstander, Nick Naccarato i Ontario, sluttede med dommerne erklære det uafgjort.

Whitall sagde, at han var tilfreds med den måde, hans debut gik på, og var glad for, at Cape Bretons folkemængde roede for ham igennem kampen.

følte sig fantastisk. Jeg havde folkemængden bag mig. Jeg kan tage alt fra min modstander. Da han kom ud, var han en tung hitter, og jeg vidste, at jeg måtte holde sig væk fra ham, men jeg plukket ham fra hinanden, og det viste sig, at det var uafgjort, sagde Whitall, som tilføjede, at han troede, at kampen var tæt på alle fire runder .

var et godt kald fordi jeg følte at være inde i kampen, at det var frem og Moncler Outlet tilbage. Den største del var at han havde meget magt, men jeg havde mængden bag mig og det, der holdt mig derinde. Jeg elskede det og nød det virkelig.

Kampkortet, organiseret af L Jack-kampagner, omfattede syv professionelle kampe, og Rozicki sagde, at han agter at fortsætte med at bringe boksning tilbage til Cape Breton efter den succesrige aften af ​​kampe på lørdag.

Første mulighed, vi tager det og der kan være store nyheder i fremtiden. Vi har en kamp oprettet, og vi vil ikke annoncere det endnu, fordi der ikke er skrevet noget endnu, men vi ser på at tage bælter og navne meget snart, sagde Rozicki.