Rowell ser første omgang på Nite of Champions

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rowell ser første omgang på Nite of Champions

Lørdag aften på Fort Smith Event Center i Fort Smith, Ark. Fremhævede nogle af de mest talentfulde og højtuddannede amatør- og professionelle blandede martial artister i Oklahoma og Arkansas.

McAlesters egen Stephen Rowell gjorde turen til den tredje kamp om natten. Han pacede og fik lov til at gå dybt i tankerne, da han gik rundt på Event Center med hovedtelefonerne på, før kampene begyndte.

En anden kæmper fra McAlester-området var Moncler DunJakke planlagt til en af ​​de fem professionelle Moncler Jakke Dame kampe. Justin Short, en baseball standout for Crowder, har trænet ud af Omega BJJ i Fort Smith som en professionel fighter.

Før sin kamp den aften talte ejeren / operatøren af ​​sit gym, Billy Arnold, om Short’s kompetence.

‘Han er en super teknisk fighter med stor boksning. Han er en meget eksplosiv og intelligent fighter. Han er en stor repræsentant for Omega BJJ.

‘Det vandt’ t gå afstanden. Han vil helt sikkert afslutte kampen, ’sagde Arnold trygt af sin fighter. Short’s kamp ville være den fjortende kamp om natten og en af ​​de mest afgørende.

Passende, før kampene startede, brød en kamp ud i mængden. Fort Smith Event Center kunne næppe indeholde de uhyrlige niveauer af testosteron og handling.

Kamphandler Shawn Vanderploeg af Hit ‘Em Hard Entertainment (HEH) samlede et respektabelt kampkort, der omfattede flere engagerede hold og mange hengivne individer. Efter at announceren erklærede Vanderploegs engagement med sin ringpige og kæreste Amber Wright, fortsatte han med spørg, ‘Gutter gifte i buret?’

Wright havde ikke brug for en mikrofon til at blive hørt, ‘Åh nej!’

Det næste engagement af natten kom, da Lucas Jackson og Justin Knuckles mødte center bur. Knuckles måtte undvige et lille skraldespil uden for bygningen fra en Jackson-supporter, da han kom ind i bygningen, men håndterede det godt.

‘Lucas er en sej fyr, jeg ved, at han ikke er kedelig,’ sagde Knuckles nådigt. Knuckles tøvede ikke med en masse snak. I stedet for at nedkalde sin modstander på nogen måde, sagde han simpelthen: ‘Vi vil se.’

Efter at have udvekslet venlige nikker på hinanden inde fra buret, begyndte de to at føle hinanden ud med hurtige strejker, før Jackson blev aggressiv og gik lavt for en takedown.

Hele kampen viste en blandet visning af stående strejker, kendskab til grappling og instinktive overgangsbevægelser.

De to var 17 sekunder fra en beslutning, da Jackson måtte trykke for at opretholde sit gode udseende. Knuckles levede op til navnet og viste sig at være den farligere mand lørdag.

Nattens anden kamp var en leg kick-udstilling af Dustin Keeter, der ramte Daniel Johnson med revner i lår og kalve.

Som de eneste to 200 plus kæmpere fremhævede, skader hvert rent skud. Johnson havde en streng overhånd ret, at han forsøgte at gennemføre måske lidt for meget. Keeter var klart den mere aktive fighter og landede de mere respektable skud af runde en.

Midt i runde to havde Johnson tilsyneladende noget, der plager hans øje, da han klæbte en del af sit eget hoved. Keeter mindede ham om, at han var i en burkekamp ved at lægge benskuddene på endnu tykkere. De to tog en kort pause, efter at Keeter blev sparket i lysken, da Johnson forsøgte at forsvare sig fra de tordende spark.

På trods af at begge blev vred af den anden i anden runde, klappede de hinanden på ryggen i slutningen af ​​runden. Med en masse sportsmandskab og efter lidt overvejelse havde kampen meget mere at tilbyde.

Selvom Johnson ikke var lige så imponerende fysisk, lykkedes det ham at gå afstanden af ​​kampen. Desværre for Johnson måtte han udholde flere benskud og derefter en ødelæggende superman punch. Det øje, der generede Johnson tidligere, blev busted åbent, da han blæste fra øje til mave og til sidst til gulvet.

Skaden han tog, var for stor til dommerne at være uenige med hinanden; Keeter var den enstemmige vinder.

Buret måtte allerede have blod renset af det, og der var stadig 14 kampe at gå.

I den tredje kamp var Rowell endelig midtstadiet. Thunderfoot s seneste ubesejrede fighter tog Terrod Clayton fra Southern Pain MMA ud af Fort Smith.

29 år gamle Clayton konfronterede bare en nyuddannet, stille teenager fra en lille by, der arbejder i et motionscenter uden varme eller aircondition. Han kunne ikke være klar til at møde en voksen mand træner ud af et gym i en stor Arkansas by, kunne han?

Efter at have gået ud i buret hviskede tilhængere Bailey, Loveless og Torres nogle få råd. Det ville ikke være den sidste instruktion, han ville modtage den nat selv.

Clayton så ud til at slå fra klokken. Han ramte Rowell med et benspark og Rowell forsøgte at binde sig mens han stod.

Clayton formåede at holde Rowell i bugt med et skubbe sidekick, men ikke for længe. Rowell gik straks til takedownen og fik den.