Rousey til stjerne i ‘Road House’ genstart

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rousey til stjerne i ‘Road House’ genstart

Rousey til stjerne i ‘Road House’ genstart

LOS ANGELES UFC-fighter Ronda Rousey er hovedrollen i MGMs genstart af 1980’ernes kultklassiske Moncler DunJakke ‘Road House.’ Rousey vil træde ind i den rolle, Patrick Swayze lavede berømt.

Udgivet i 1989, stjernede den oprindelige film Swayze som en bouncer ansat for at rydde op i en af ​​de mest populære, højeste barer i Missouri, The Double Deuce. En gentleman med en grad i filosofi, Swayze ’s karakter, er roligt, når han skal beskytte byen fra en korrupt forretningsmand.

Filmen blev et breakout hit og har stadig nået kultstatus i dag. Dette følger Billige Moncler Sale MGMs genstart af en anden klassiker, den ‘Rocky’ spinoff ‘Creed’ rammer teatre i november.

Rousey omfavnede ideen om at stirre i en genindspilning, men ønskede at være respektfuld når man forfulgte projektet. Kilder siger, at Rousey for nylig nåede ud til Swayze ’s enke, Lisa Niemi, for at bede om sin velsignelse, som Niemi glad gav.

Projektet vil markere Rouseys største skuespillerinde til dato. Dette vil være det fjerde projekt, der er udviklet specifikt for Rousey til at stjerne i, efter hendes biopic ‘My Fight / Your Fight’ på Paramount, ‘The Athena Project’ hos Warner Bros. og STX-actionbilledet ‘Mile 22’, som Pete Berg om bord har til direkte. Produktionen til sidstnævnte skal starte i februar efter Rouseys næste kamp mod Holly Holm den 14. november.