Rousey skifter til brydning med overraskelse Royal Rumble cameo

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rousey skifter til brydning med overraskelse Royal Rumble cameo

Rousey skifter til brydning med overraskelse Royal Rumble cameo

PHILADELPHIA Ronda Rousey har dræbt UFC til WWE.

Engang de farligste kvinder i MMA gjorde Rousey officielt det forventede spring til WWE søndag aften med et overraskende udseende på Royal Rumble i Philadelphia.

er mit liv nu. Ja, de har førsteprioritet på min tid i de næste mange år, sagde hun. Det er ikke en smadre og greb, det er ikke et reklamestunt. syntes at brølende fans søndag aften efter kvinderne Royal Rumble i Philadelphia og pegede på Moncler Jakke Dame et WrestleMania-skilt, der var planlagt til New Orleans i april, da Joan Jett Reputation blared gennem arenaen.

Rousey smilede, da Royal Rumble-vinderen Asuka slog hånden væk på et tilbud om et håndtryk. Rousey forlod ringen og gik over til WWE Executive og Royal Rumble kommentator Stephanie McMahon. Rousey rystede hænder med McMahon og gik uden at sige et ord. Hun slappede hænder med fans på ringside. betyder noget, hvor meget jeg forsøgte at gøre andre ting i mit liv, det fulgte mig efter. Det er tid til at tage et tip fra universet og gå efter det. fodret ind i overraskelsen med lidt misdirection før en af ​​wrestling største pay per view arrangementer af året. Før hun kom i ringen, havde hun udelukket et udseende på Royal Rumble i et interview og endda udsendt en Instagram-video i weekenden for sig selv i Colombia, der nyder en aften med besætningen, der filmede sin seneste film, action thriller 22 med Mark Wahlberg og John Malkovich.

Alligevel havde hun ofte mødt med WWE-udøvende Paul Levesque, bedre kendt som wrestling superstar Triple H, for at diskutere hendes interesse for en flerårig aftale, der til sidst blev gennemført.

Hun har ikke kæmpet siden hun ramte et 48 sekunders tab for Amanda Nunes på UFC 207 i december 2016. Rousey (12 2) tabte to lige runder om 13 måneder og tog en pause for at udvide sine underholdningskreditter, herunder et hold som holdkonkurrent i genstart af Network Stars. fans har været clamoring for Rousey at gøre farten og spekulation (korrekt) løb vildt på et Royal Rumble udseende på Wells Fargo Center i Philadelphia. Rousey har lavet cameo optrædener på WWE programmering de sidste par år og endda uddannet på virksomhedens præstationscenter i Orlando, Florida.

Det er uklart, om Rousey planlægger at give op på UFC og blandet kampsport, og hun ville ikke forpligte sig til at sige, at hun gik på pension, når han blev spurgt direkte af ESPN.

hvad alle andre synes at sige, jeg mener, jeg har aldrig gået på pension fra judo. Så hvad du vil tænke, sagde hun. Jeg ved, at jeg virkelig vil bruge 100 procent af min tid til at bryde sammen lige nu og hvad som helst folk vil kalde, at de kan kalde det. Præsident Dana White sagde, at Rousey aldrig vil kæmpe igen for selskabet, og Rousey sagde, at hun ikke har fulgt MMA i det forløbne år.

Rousey vedtog kælenavnet fra WWE Hall of Famer Roddy Piper. Hun havde en Ronda skjorte i samme stil som Piper skjorter til ringen søndag på Royal Rumble.

Rousey stod især ved siden af ​​Dwayne Rock Johnson, da de kæmpede for den skurkløse Triple H og McMahon i et segment på WrestleMania i 2015.

Rousey optrådte også hos WWE Mae Young Classic. Rousey og andre MMA-krigere Marina Shafir, Shayna Baszler og Jessamyn Duke var kendt som Four Horsewomen, en hyldest til den faderlige Ric Flair førte fire ryttere stabile i 1980’erne, og Baszler kæmper nu for WWE, og resten af ​​Horsewomen-staben konfronterede WWE stjerner Charlotte Flair, Becky Lynch og Bayley på kvindelige wrestling Moncler Outlet turneringen.

tiden. Navngiv stedet, Rousey fortalte WWE stjernerne i en spændt standoff.

Rousey kunne lede sin Horsewomen mod en WWE fraktion hos WrestleMania eller genoptage sin rivalisering med Triple H og McMahon og ringe op The Rock for at gøre godt på tag matchen.

tænk med hendes vigtigste begivenhed i UFC, åbnet hun åbenbart døren for at blive taget mere alvorlig som superstjerner, sagde Flair, datter af WWE Hall of Famer Ric Flair. en ting at dukke op en nat. Den anden er en WWE superstjerne. Jeg er på vej med alle de andre piger, alle mænd og kvinder, der er på vej 270 dage om året. Vi bryder vores skind for at blive kaldt WWE superstjerner.

bliver nødt til at sætte ind i arbejdet, hvis hun ønsker at være en del af det, vi gør. bedste scenario for WWE kunne være Rousey bliver brugt sparsomt og steamrolling hver modstander, ligesom hun gjorde tidligt i sin MMA karriere for at tjene ryet som den dårligste kvinde på planeten.

Rousey skal gå derude og smadre alle sammen. Ronda Rousey kampe skal ligne hendes tidlige UFC karriere hvor hun var derude i et minut, 2 minutter, bare sende alle, UFC light heavyweight champion Daniel Cormier sagde.