Rousey Punch Drunk Predictions

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rousey Punch Drunk Predictions

Rousey Punch Drunk Predictions

Det har været et kaotisk år både indenfor og uden for buret, med flere vartegn i de sidste 12 måneder end nogen anden strækning i UFC historie. Det har været et absolut vildtår at observere og dække, og vi håber, du har haft så sjovt at følge sammen med os, da vi havde givet dig nyheder, meninger og analyser af UFC 2016 her på Keyboard Kimura.

Det er også sidste gang, at Patrick og jeg vil gå i spidsen i Punch Drunk Predictions, da han går videre til nogle andre ventures. Jeg siger, at jeg er ked af at sende ham ud med en alvorlig slag i 2016 Keyboard Kimura Prediction Challenge, men ja det er slet ikke sandt, men jeg ønsker ham alt det bedste fremad.

Og så, for sidste gang i år og en sidste gang som en tandem, her er vores valg til aften kamp kort.

Disse er UFC 207: Nunes vs Rousey Punch Drunk Predictions.

NEW YORK, NY NOVEMBER 11: UFC Women’s Bantamweight Champion Amanda Nunes vender ud med Ronda Rousey efter UFC 205 Vejr ins som forberedelse til deres UFC 207 kamp, ​​der finder sted den 30. december 2016 i Madison Square Garden den 11. november 2016 i New York City. (Foto af Michael Reaves / Getty Images)

Amanda Nunes vs Ronda RouseyPat: Jeg har været på hegnet om denne kamp lige siden det blev annonceret. Rousey mental elendighed har været veldokumenteret og 13 måneder væk fra sporten er lang tid for enhver fighter specielt nogen som konsekvent aktiv og dominerende som den tidligere UFC-kvinder bantamvægt Moncler Sale mester.

Stilfuldt bør en kamp med Nunes favorisere en mentalt forsvarlig Rousey. Nu siger jeg, fordi vi virkelig ikke ved hvad vi kan forvente fra uden for højdepunkter, vi har set i løbet af årene af hendes dominerende krigere, der forsøger at bruge fremadrettet pres mod hende. Selvom Rousey er lidt rusten og har en hård første runde, tror jeg stadig, at hun kan trække den sammen, hvis hun opretholder sin ro.

Det er den rigtige historie for mig. Kan Rousey holde hende køligt, holde fokus og ikke kæmpe følelsesmæssigt? Det er endnu at se, men jeg tror stadig på, at hun er den bedste kvindelige kæmper vi nogensinde har set på 135 pund, og alene jeg vælger hende til at genvinde det bælte, hun tabte ved UFC 193.

Prediction: Ronda Rousey ved indsendelse, runde 2

ESK: Alt, Patrick siger, er på punkt, men på samme tid tror jeg det i sidste ende er forkert. Jeg tror ikke, Rousey vinder denne kamp; Jeg ved endda, at det lukker.

Ud over det hele er hendes hoved? spørgsmål, du kan ignorere det faktum, at Rousey er ikke ligefrem glad for at blive slået i ansigtet virkelig hårdt og Nunes er meget godt at slå folk i ansigtet virkelig hårdt; spørg Miesha Tate. Selvom Rousey har gjort det godt imod aggressive krigere i fortiden, er Nunes ikke hensynsløs i sin tilgang og kommer på Rousey med en patientens trykforbrydelse, så hun kan få jobbet gjort.

Jeg tror, ​​at dette spiller ud som om, hvordan Nunes vinder over Tate, kom på UFC 200 frem, forbinder, stopper Rousey fremskridt og fortsætter med at aflæse.

Forudsigelse: Amanda Nunes af TKO, runde 1

Dominick Cruz vs Cody GarbrandtPat: Cruz kan bare være den mest teknisk dygtige og smarteste MMA-fighter der er. Hvert skridt, han laver, er metodisk og perfekt beregnet. Han er bedst når modstandere bliver følelsesmæssige og forsøger at slå hovedet af i kampens varighed.

Jeg er bange for, at præcis hvad Garbrandt vil forsøge at gøre. Så meget fart og magt som den 25 årige besidder, mangler han erfaring og helt ærligt opmærksomheden på detaljer, der har gjort Cruz til den mest dominerende mænds bantamvægtfighter i MMA historie.

Der altid en chance Garbrandt kunne hjørne Cruz og losse mod hegnet indtil hans modstander falder jeg bare ikke se det sker. Cruz har denne sport ned til en videnskab og vil vise forskellen mellem en ubesejret udsigter i stigningen og en person, der har været i o Octagon mod elite niveau talent på konsekvent grundlag i årevis.

Prediction: Dominick Cruz af TKO, runde Moncler Jakke Dame 3

ESK: Det er svært at håndtere Cruz, når du en erfaren veteran går ind i buret med et højt hoved, så forestill dig, hvor vanskeligt det er at fjerne bantamvægtsmesteren, når du er fyret med bare 10 kampe under hans bælte og et voldsomt ønske at sende Cruz-hovedet til række 32. Garbrandt er talentfuldt og magtfuldt, men det føles bare ikke som om han er klar til det, han skal kæmpe med i aften.

Husk, hvor skarpt Grey Maynard var i hans kamp med Ryan Hall? Jeg forventer Garbrandt at være 47 gange mere irriteret i denne ene, fordi prøv som han måske, jeg bare ikke se ham lander et skift skift på Cruz.

Mesteren dips og dykker, lander og efterlader i 25 minutter for at bevare titlen.

Prediction: Dominick Cruz ved enstemmig beslutning

LAS VEGAS, NV JULI 08: Blandet kampkunstner TJ Dillashaw står på skalaen under hans vejning til UFC 200 på T Mobile Arena den 8. juli 2016 i Las Vegas, Nevada. Dillashaw møder Raphael Assuncao i en bantamvægt den 9. juli på T Mobile Arena. Dillashaw vs Jon LinekerPat: Du kan næsten tage det jeg skrev om sidste valg (Cruz vs Garbrandt) og anvende det på denne kamp også, med Dillashaw, at Cruz og Lineker spiller rollen som Garbrandt.

Dette er en anden situation, hvor jeg tror, ​​Dillashaw er bare lidt for smart og lidt for videnskabelig i sin tilgang til at blive fanget i et slagsmål, der ville stærkt favorisere hans modstander. Lineker har legitim knockout power og har vist sin stålhage i mange af sine kampe. Det smarte spil for Dillashaw er at holde fast og bevæge sig, hvilket vil frustrere sin modstander og give åbninger til den tidligere UFC-bantamvægtkampion til at lande ofte.

Jeg kan godt lide Dillashaw her, og jeg tror, ​​han får det til at se let ud.

ESK: Jeg er engang enig med alt, hvad Patrick siger, men jeg vil tilføje en advarsel: John Dodson spillede pinden og bevæger sig og undgår det store skudsspil mod Lineker i Portland, og dommerne tildelte Stone beslutningen, der førte til denne kamp.