Rousey bliver rocket i chokerende tilbagevenden match knockout

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rousey bliver rocket i chokerende tilbagevenden match knockout

Rousey bliver rocket i chokerende tilbagevenden match knockout

LAS VEGAS Ronda Rousey UFC comeback gik endda et øjeblik.

Rousey blev stoppet 48 sekunder i hendes første kamp i 13 måneder fredag ​​aften og tabte til bantamvægtskamp Amanda Nunes på UFC 207.

Rousey (12 2) lykkedes aldrig at få hendes fod mod Nunes (14 4), der rockede Rousey med sine allerførste slag. Rousey viste lidt defensiv skarphed, da hun forskudte og snuble baglæns med Nunes ubarmhjertigt at forfølge hende og landede 27 slag i den korte kamp.

om Ronda Rousey! Nunes råbte til salgsmængden. vil gå med film. Glemme hende. Hun har allerede mange penge. Rousey fremtid i sporten er klart i spørgsmålet. Den største stjerne i kvinders spillet, der forlod arenaen uden at give et interview, vil sandsynligvis overveje pensionering kort før hendes 30 års fødselsdag.

det for hende sagde Nunes. sikkert, hun går på pension. Herb Dean stoppede kampen med Rousey stadig på hendes fødder, og Rousey protesterede kortvist stoppet, inden han forlod buret i hendes moderarme. Nunes satte fingeren på hendes læber og cirklede buret efter stoppet og pausede for at tåle Rousey meget maligned træner Edmond Tarverdyan.

træneren satte nogle vanvittige ting i hendes hoved, og hendes karriere begyndte at gå ned, sagde Nunes. den rigtige angriber her. Garbrandt vandt mænds bantamvægt titel i næstsidste kampen ved UFC 207, voldsfarende Dominion Cruz for at tjene en overraskende beslutningssejr på T Mobile Arena i kampagnen traditionelle slutningen af ​​året showet i sin hjemby.

Men salget crowd venstre chokeret, da Rousey ikke kunne konkurrere i sin første kamp siden tabte sit bælte til Holly Holm for 13 måneder siden i hendes første karriere nederlag.

Rousey blev uden tvivl verdens mest berømte kvindelige idrætsudøver og en kampsporterblæser, mens hun rakede oven på UFC, men et år væk fra sporten tilsyneladende gjorde lidt for at helbrede hullerne i sit spil. Hun garanterede $ 3 millioner for sin tilbagesendelse, mens Nunes garanterede payday var kun $ 200.000.

vidste jeg skulle slå (Rousey), sagde Nunes. det bedste på planeten. hadn kæmpede siden november 2015, da holly holm stoppede hende med et hovedspark i en Billige Moncler Sale af ​​de største forstyrrelser i MMA historie. Rousey havde aldrig tabt eller været i stor trøbbel, mens den tidligere olympiske judo-medaljer fik en række ensidige sejre, men Billige Moncler DunJakke Holm veteran slående gjorde Rousey look uforberedt.

Rousey tilbagevenden kamp var ens, men endnu hurtigere.

Nunes hævdede bæltet på UFC 200 i juli med en voldsom stop på Miesha Tate, der havde slået Holm i marts. Nunes lavede en imponerende stigning efter at have tabt tre kampe tidligere i sin karriere mod modstandere slået let af Rousey.

Rousey forsvandt næsten fra offentlig visning efter hendes første tab, tager tid væk fra gymnastiksalen og deltog i hendes skuespilkarriere. UFC blev også solgt under sit fravær til WME IMG, underholdningskonglomeratet, der også repræsenterer Rousey karriere.

Men Rousey nægtede at promovere denne pay per view show, så Cruz, Garbrandt og Nunes skulle gøre det meste af arbejdet. Mens Rousey Media Blackout vil skade hendes nedskæring af pay per view-indtægterne, påvirker det ikke hendes garanterede payday, hvilket matchede Conor McGregor for den største offentliggjorte check i UFC-historien.

Tidligere var Garbrandt (11 0) ubesejret med en virtuos præstation for at gøre krav på bæltet, der blev holdt i de sidste 11 måneder af Cruz (22 2), som endte med et spaltende snit over hans venstre øje.

Garbrandt brugte præcis slående, flere takedowns og bemærkelsesværdige karisma for at vinde over dommerne, som alle foretrak ham med scoringer på 48 46, 48 46 og 48 47.

Cruz hadn mistede en MMA kamp siden 24. marts 2007 og vinde 13 straight bouts i en karriere præget af flere comebacks fra større skader.

Den 25-årige Garbrandt er indfødt i Uhrichsville, Ohio, som træner i Sacramento-området gym af veteranfighter Urijah Faber.

Cruz og Garbrandt spændte hinanden gentagne gange under fremme af deres kamp, ​​og deres ægte modvilje oversat til en frenetisk fem runde kamp. Garbrandt levede op til sit ubegrænsede løfte med en ressourcefuld indsats mod Cruz, som var begunstiget til at forsvare sit bælte.

du mister ikke, du vokser ikke, sagde Cruz. alle konkurrenter her, og det er et spil tommer. Han slog mig med et par inches i aften, og det var OK. Der var ikke et sekund af denne kamp, ​​jeg forsøgte ikke at vinde. Jeg jagede ham rundt om buret hele natten. Cruz kastede 100 flere strejker, Garbrandt landede en højere procentdel af sine skud og gjorde mere skade.

Begge krigere landede betydelige strejker i de to første runder, men Garbrandt slog kampen i hans favør tidligt i den tredje under udvekslingen, der åbnede klippet på Cruz ansigt.

Garbrandt satte en præstation i fjerde runde, gentagne gange bankede ned Cruz da han dansede væk fra mesteren.

Efter at have modtaget sit bælte indpakket Garbrandt det omkring taljen af ​​Maddux Maple, en 10-årig leukæmieoverlevende fra det nordlige Ohio, der har været hans motiverende talisman.