rounder Darren Stevens skriver udelukkende til KM Group

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

rounder Darren Stevens skriver udelukkende til KM Group

rounder Darren Stevens skriver udelukkende til KM Group

Hvilken spænding var det for mig at tage Shiv Chanderpaul’s wicket mod Lancashire. Jeg havde kun sagt i sidste uge, hvor vigtigt det var for os at få ham tidligt.

Da Chanderpaul kom ind, sagde jeg til dommeren (Tim Robinson), at jeg ville have denne i lommen.

For mig er han stadig en af ​​de bedste smadder i verden, så det var en absolut godbid at have fået ham. Det lige deroppe blandt de bedste wickets jeg nogensinde har taget.

Det var bare en god bold, jeg satte det i det rigtige område. Vi talte om, hvor vi havde brug for at sætte det, og det gjorde jeg præcis, og han kom frem og nikkede den bagved.

Jeg fik også at vide, at jeg havde fået tre wicket maidens, hvilket er ret særligt, det var bare en skam over resultatet.

Der var nok på banen på det tidspunkt, vi bowlede ok, men de bowlede godt i anden omgang, da banen var lidt mere ujævn.

Glen Chapple var fremragende. Han er nok den hårdeste bowler jeg nogensinde har konfronteret, og jeg har konfronteret Muralitharan og andre. Chapple er altid på dig, du får aldrig et øjeblik, og du ved aldrig, hvad der kommer. Det er en udfordring.

Vi var glade for at hoppe tilbage så hurtigt på søndag. Der var et stadium, da vi troede, at vi ikke skulle komme til at spille overhovedet. Mange blev nødt til at blive Billige Moncler DunJakke kaldt tilbage ret hurtigt.

I sådanne situationer får man ofte drenge, der går ud på gymnastiksalen på den anden side af byen og måske tager en kaffe på vej tilbage.

Jeg var i indendørs skole og ramte nogle bolde med Dewald Nel, da vi kom ud og kigget.

Det så endnu vådt ud, men da blev det ganske hurtigt, solen kom ud, og vi var gode til at gå.

Det var godt at slå et hold som Notts, selvom det aldrig er ideelt at spille Billige Moncler Jakke Herre et kort spil. Du skal bare spille så hårdt og aggressivt som du kan.

Det er sjovt at slå med Azhar Mahmood. Han er et gammelt hoved med erfaring, og han er en beroligende og afslappende tilstedeværelse derude, selv når det er spændt. Han sætter mig lidt udfordringer.

I t20 spillet mod Essex, fortalte han mig at gå ud og slå de 20 vi havde brug for en over, som jeg gjorde, og den anden dag sagde han, at vi skulle tilstræbe 120 ved slutningen af ​​den næstsidste over jeg tror vi kom til 130.

Vi fik kun fem af sidste gang, fordi Ryan Sidebottom bragte glimrende, det bedste jeg konfronterede ved døden. Vi havde ingen steder at gå med ham.

Det er svært, hvad der foregår på klubben fra banen, men vi vil kæmpe hårdt for at blive i Division 1. I Pro 40, hvis vi kan vinde vores sidste tre spil, som jeg ikke er i tvivl om, så kan vi hvem ved hvad vi kan opnå.

Jeg har spillet en smule golf i denne uge først Hoppers Golf Day i Faversham mandag, da mit hold sluttede anden og derefter Ashley Giles Celebrity Golf Day til gavn for Cure Leukemia hos Forest of Arden klubben i Warwickshire.