Round Hill Resort

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Round Hill Resort

Round Hill Resort

Træt af den samme gamle strandferie? Overvej at reservere en fuldt bemandet Jamaica villa til en luksuriøs ferie selv budgetbevidste familier har råd til. Selv om der er mange villaudlejningsfirmaer og selv individer, der tilbyder Jamaica villaer til leje, har vi fundet villaer ved Linda Smith til at være den mest kyndige og pålidelige. Efter at have booket to Jamaica villaer gennem Villas af Linda Smith har vi lært at værdsætte de ekstra hånd, der kan betyde en forskel mellem en frustrerende ferie og en stor en.

Linda Smith tilbringer flere uger hvert år personligt at inspicere villaerne, træne medarbejdere og rådføre sig med villaejere om eventuelle forbedringer hun føler er nødvendige. Linda mener opmærksom på detaljer og det viser. Fra de friskvasket tøj præsenteret foldet på en plade dekoreret med pink hibiscus blomster til de udførlige bord Moncler Jakke Dame indstillinger af fine Royal Worcester Kina til middag, sætter hendes lille hånd ‘wow’ -faktoren ind i hver af de 60 villaer, hun repræsenterer.

På et nylig besøg i Jamaica havde vi den heldige at bo på en af ​​de mest familievenlige villaer i villaer ved Linda Smiths samling, Knockando på Round Hill. Følelsen af ​​at blive behandlet som en dronning begyndte i øjeblikket at rydde toldvæsenet på Montego Bay lufthavn. Vores chauffør (præarrangeret af Villas af Linda Smith) greb bagagen, lastede os ind i en rummelig aircondition-varevogn og passerede en køligere iskolddrik. Tjue minutter senere kørte vi gennem smedejernsporten af Knockando, den oprindelige villa i den prisbelønnede Round Hill resort.

Ved ankomsten, personalet hurtigt introducerede sig og bragt vores bagage inde. Velma, hoved husholderske og senior medarbejder, gav os en hurtig rundvisning i den rummelige villa og tilbød forslag til valg af soveværelser. Tro mig, beslutningen var vanskelig. Vi endelig besluttede på 650 kvadratmeter stort soveværelse med nedsænket badekar lige ud for den vigtigste stue, den forbundne Middle Bedroom til vores datter og den 400 kvadratmeter blå værelse med forbinder børns værelse for mine forældre. Villaen har også en smuk ovenpå soveværelse, The Treetops, med en wraparound træ balkon og flot havudsigt, og The Cottage, et 400 kvadratfod fritstående soveværelse med et kørestolsbrugt eget badeværelse. For børn er der hvert barns drømmeværelse, Olivia s Træhus, komplet med køjesenge, videoer, tv, fyldte dyr, bøger og legetøj.

Når vi blev afviklet, opfordrede Knockandas butler, Reggie, os til at nyde en kold drink på verandaen og beundre udsigten, mens personalet satte bordet til frokost. Da jeg først lærte Knockando’s store personale på seks, inkluderede to butlers Jeg kunne ikke forestille mig hvad en butler ville gøre. Det korte svar er alt Reggie ankom kl. 6.30 hver morgen for at åbne huset, klemme frisk appelsinjuice og tilberede kaffe. Han plejede baren om dagen, hjalp med at servere måltider , chaffeured min mand og tog sig af spørgsmål eller bekymringer vi havde under vores ophold. De andre fem ansatte gik også ud af deres måde at gøre vores ophold så behageligt og afslappende som muligt.

Efter drikkevarer serverede Knockandas talentfulde kok, Iva, en let frokost den første af mange fantastiske måltider, der skulle komme. Iva var en af ​​flere kokke valgt af Villas af Linda Smith til at deltage i et specielt 5-dages gourmetmadlavningskursus under ledelse af professionelle kokken Nicky Farquharson. Da jamaicansk mad er en af ​​de vigtigste grunde, vi besøger, anmodede vi om, at Iva forberede sine personlige yndlings jamaicanske opskrifter som Jerk Chicken, fyldt chou chou og Caribisk stil red snapper. Iva forberedte også adskillige speciale desserter fra madlavningen klassen, vores favoritter er Chokolademousse, Key Lime Pie (med limes fra Knockando ’s eget Limetræ) og Jamaicanske Rum Bagt Bananer.

RECONNECTING WITH FAMILY AT KNOCKANDO

Vi tilbragte vores dage i løbet af noget, vi normalt ikke gør på ferie, slappe af og tilbringe stille tid sammen med familien. I disse dage med eventyrferier og hvirvelvindture var det en velkommen ændring i tempoet og en fantastisk mulighed for os at genoprette forbindelse . I løbet af dagen lød damerne af Knockandas smukke flisebelagt pool, mens mændene spillede gratis tennis på Round Hill Resort. For de interesserede i golf tilbyder Round Hill to gange daglig til den nærliggende golfbane på Tryall Club. Round Hill tilbyder også træningskurser og et gratis fitnessrum.

ROUND HILL’S PINEAPPLE KIDS CLUB

Klokken ti følte min datter, at hun var lidt for gammel til at deltage i det gratis børneprogram på Round Hill, men de andre børn i programmet syntes at have masser af sjov. På dagen besøgte jeg Ananas Kids Club en lokal kurvvæver var tålmodigt at lære børnene at væve deres egne kurve. Jeg ville have elsket at deltage, men var desværre lidt for gammel til programmet. De øvrige aktiviteter omfattede ansigtsmaleri, naturvandringer, kunst og håndværk, reggaekonkurrencer og talentudstillinger. til børn 3 Moncler Outlet 12. FOTOER AF RUNDHILL’S SIN PINEAPPLE KIDS CLUB

Vores aftener blev brugt til at nyde solnedgange på verandaen, efterfulgt af Iva ’s ikke at gå glip af middage serveret i den formelle spisestue. Mørke falder tidligt i Jamaica, hvilket gav os masser af mulighed for at samle sammen hver aften over livlige brætspil og Cranium Congo . Du tror måske, at en familieferie med forældre og bedsteforældre ikke ville være et tiårigt barns ide om sjov, men vores datter sagde, at kvaliteten i sammenhængen i Jamaica gjorde det til den ‘bedste familieferie nogensinde!’

Folk, der er interesseret i ovennævnte artikel, er også interesserede i de relaterede artikler, der er anført nedenfor: Philip Island Accommodation er beliggende i Newhaven-området. Når du kører gennem San Remo-området, vil du krydse broen og i løbet af få minutter finder du dig selv i Big Wave Complex. Det er den allerførste by, der tjener som en gateway til Philip Island, her i Australien. Forestil dig og familien ud på ferie og du nyder den smukke ø.

Vælg Vancouver Extended Stay til dine ferier

Udvidet ophold hoteller vinder i popularitet og anerkendelse af dagen. Man kan blive i længere ophold, så længe man ønsker fra et par dage til uger eller endda flere måneder. Den vigtigste fordel ved at bo i et udvidet ophold hotel er, at omkostningerne tendens til at være billigere her i forhold til at bo på regelmæssige hoteller. Også på et længere opholds hotel får du fuldt møblerede værelser med mange flere faciliteter såsom et lille tekøkken, komfortable stole, lille spisebord med stole, vaskerum, kabel-tv, gratis højhastighedsadgang til internettet og skrivebord blandt andet.

Et par regler, som Timeshare Sales Representatives skal følge!

Gennem de sidste par år har flere timeshare-virksomheder lavet et navn for sig selv med utrolig vækst. Lær lidt om den bedrageriske, kraftfulde og aggressive salgstaktik, som mange timeshare-forhandlere bruger, og hvad forbrugerne kan gøre for at kæmpe tilbage!

Fremragende, Larry. Tak fordi du tager den nye artikels katalogteknologi og gør det til det maksimale. Jeg opfordrer alle til at fortsætte med at bidrage og bidrage regelmæssigt. Jeg kan attestere, at dette websted allerede er en stærk mappe på mange områder. Kudos til Larry!

Matthew C. Det er fyldt med hyggelige små overraskelser, der gør hele processen med at skrive,

læse og udgive artikler en komplet glæde. Dette er en der kommer ud toppe og slår resten af ​​hænderne ned.

Eric Garner

Jeg gjorde en Google-søgning og kom på tværs af dit websted. Det var præcis det, jeg ledte efter og blev eleret for at finde en så bred vifte af artikler. Da jeg lancerer et gratis magasin i en lille by i Florida, ønskede jeg at være så ressourcefuld som mulig, mens jeg stadig kunne give noget indhold, der er interessant og velskrevet. Dit websted har alle variablerne i mixen. Fremragende websted, der rammer alle noter i skalaen slags tale.