Rougned Lugt slog Joey Bautista lige i ansigtet

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rougned Lugt slog Joey Bautista lige i ansigtet

Rougned Lugt slog Joey Bautista lige i ansigtet

Rougned Odor slog Joey Bautista lige i ansigtet, og Rangers slog Blue Jays, 7 6

Her er sagen: Der var et rigtig godt baseballspil i dag. To talentfulde hold, der spillede en episk postseason-serie sidste år, fyldt med en surrealistisk 3-fejl 7. inning-smeltning, og at flagermus flip markerer, der syntes at afvise udelukkelse i hver offseason baseball udsendt. Viljen de vandt, de intriger, der førte op til serien i Toronto tidligere i denne måned, var alt, hvad der var, hvad jeg ved. Jeg ved det. Du er ikke her for det.

Fyrværkeri startede, da Matt Bush, som vi ikke glemte, var i et halvvejs hus, frisk ud af FAKTISK PRISON, da sidste års Rangers-team forlod Rogers Center i moribund mode i oktober sidste år, kom ind i baserne og ikke ude i 7. inning og Rangers efterfølgende 5 3. Han slog straks Darwin Barney ud med en 99 mph fastball og inducerede derefter to på hinanden følgende flyvebolde til centerfelt, hvoraf den første scorede Toronto 6: e løb. Efter et år, hvor den meget forventede bullpen har været lidt af en skuffelse, har hans dominerende udflugt i dag tjent ham en stor munterhed fra fansen i atteSorry, jeg gør det igen, men da Matt Bush gik ud af højden første gang, var han allerede i fansen gode gaver.

Da han gik anden gang, var han en helt.

I bunden af ​​den syvende inning, Rangers havde rallied for 4 kører, dækket af en Ian Desmond tre runde hjem løbe, for at tage en ledende fører, sætte Bush i stand til at tjene sin første MLB vinde. Hvad et godt comeback, right? En serie vinder? Fantastisk! Måske havde det hele været en fjollet opfindelse af umodne fans, huh? Måske kunne vi sætte alt bag os. Og så, med en 97 mph fastball til ribben af ​​Bautista, var det pludselig absolut ikke bag os. Vi var i det. Bautista var ked af det

Bush fik en mere ud, før han gav plads til Jake Diekman. Fanerne gav ham en stående ovation. Bush kunne vinde et valg lige nu tweeted Anthony Andro.

Men kun tre pladser senere, kunne Matt have været den første Bush til at afslutte på andenpladsen i Texas i nogen tid.

Jake Diekman smed to bolde til Justin Smoak. Den tredje blev hoppet til Adrian Beltre, for hvad lignede et dobbeltspil. Men da lugt fangede bolden og vendte sig om at kaste kastet, Bautista, stadig forstyrret og uden tvivl i smerte fra Bush fastball, glidede sig sent og hårdt.

Hvad der skete siden, så har du allerede set hundrede gange nu, så lad mig gøre mit bedste for at sætte ord til det: Rougned Odor blev valgt til Texas Rangers Hall of Fame.

Kastet til først var godt ude af mål, og mens Mitch Moreland oprindeligt begyndte Moncler Jakke Dame at jagte det, vendte han snart tilbage. Jose Bautista dukkede op fra sit lysbillede, og de 6 205 lb Blue Jay og de 5 170 lb. Texas Ranger flyttede mod hinanden. Lugt, der ikke er kendt for hans passive karakter, gjorde det første skridt. Med begge hænder skubbet han Bautista i brystet, hårdt. Bautista fik sin balance og lavede sin anden fejl: han sprang op og lungede tilbage mod Odor, venstre hånd fremad, højre hånd trukket tilbage for at tage en sving. Men hvis Bautista havde til hensigt at starte med en defensiv bevægelse, han uh. han whiffed. Lugtens højre næve landede lige over Bautista’s kæbe, bankede solbriller til venstre, hjelm højre og bevidsthed lidt til bagsiden af ​​rummet. Bautista ’s knæ bukkede. Han kom i tide for at sætte begge hænder op i en noget defensiv position, men da han genvandt sin balance, havde Odor kastet yderligere to slag og Adrian Beltre ankom.

Tid og hav af blå og rød syntes at fremskynde efter den første kontakt. Elvis Andrus, Jake Diekman og Ian Desmond cirkulerede Lugt, da Adrian Beltre lagde armene under Bautista armhulen bagfra og begyndte at tale i hans venstre øre. Hvorvidt Beltre droede Bautista væk eller holdt ham op af slagets indvirkning, ville Beltre senere afvise at sige, men forklaringen virker lige så gyldig. Kevin Pilar var den første Blue Jay til at lande noget, der lignede et slag. Han ankom fra dugoutet og tog en sving, der kiggede af Elvis Andrus. Andrus og lugt tendens til at være søjle, da Diekman fulgte Beltre / Bautista duoen. Så fra tilsyneladende ingen steder tog Josh Donaldson en flyvende slag i Odor og fik et ret knæ til ribbenene for hans problemer.

Edwin Encarnacion og Robinson Chirinos låste hornene kort og uden for meget hændelse. På dette tidspunkt havde Moreland søjlen dårligt dæmpet, og begge tyrefægter nærede ankomsten. Sam Dyson udførte en perfekt form spyd takle på Russell Martin, og den skælende svingende skrigende sværm af mænd begyndte at krybe en masse ud til medium højre felt, mens Beltre fortsatte med at gå en overraskende (?) Kompatibel Bautista hele vejen tilbage til anden base . Colby Lewis snipede på tredje base træner Luis Rivera. Jeg var ikke interesseret i den samtale, men hvis du fortalte Billige Moncler DunJakke mig, var det over, hvis bøf krydderier var bedre, jeg nikker lidt og gør det ansigt, du laver, når du tænker ‘ja, du har nok ret.’

Men i modsætning til de fleste baseballhændelser var denne kamp ikke så let at hvile. Der var wrestling kampe, der stadig skulle sorteres. Dyson og Blue Jays catcher Jason Phillips var nu sammenflettet på jorden, mens Ian Desmond forsigtigt forsøgte at adskille dem. Både Dyson og Phillips opstod med blod på deres ansigter. Brick dræbte en fyr med en trident.

Da scrum begyndte at rydde, var trænerne ved siden af ​​deres ord. Rangers bænk træner Steve Buechele og en Jays træner (nogle siger, at de så ramte træner Brook Jacoby, andre sværger, at det var pitching coach Pete Walker. Som enhver god Texas legende, vil der være nogle variationer i kontoen) var involveret i et opvarmet argument , og Banister trådte ind for at overtage forhandlingerne; nu havde han og Mystery Coach deres egen uenighed at afvikle. Jays assistent slår træner Eric Owens tog hacks i Banister hænder, tilsyneladende i et forsigtigt forsøg på at frigøre Banister knyttede knytnæve fra en Toronto shirt. John Gibbons, som allerede blev kastet ud af spillet, kom tilbage fra klubhuset, hvilket er waaaaaaay imod reglerne, ikke at noget der foregik på banen, blev nøjagtigt sanktioneret.

Det er her, da Bautista, sikkert fjernet fra gangen, begyndte at begejstre vildt hos dommere, for hvem ved endda hvilken grund, se, der var mange ting, der skete på dette tidspunkt, der var skørere end Jose Bautista klagede. (Okay, det var fordi, at dommere regnede med at hans lysbillede var ulovligt, og dobbeltspillet var færdigt, og vi gik ind. Vi går alle sammen tilbage til dine dugouts.) Banister og Russell Martin snuble nu hurtigt.

Jeg laver ikke op: fire trænere og Hanser Alberto skulle fjerne en helt uoverensstemmende Steve Buechele. Du kender den tur, som spillerne gør, når de bliver holdt tilbage, men de er oprigtigt vred, så de holder bare waddling mod alle odds? Buechele gjorde det

I mellemtiden var Banister fyldt med testosteron og swagger. Hans hold var kommet tilbage for at slå Blue Jays på banen på to forskellige måder: de fire runde comeback efterfulgt af hans minimale anden baseman frigøre syv måneder værd af raseri i en stærkt skægget kæbe. Nu råbte Banister over Gibbons diamant, nikkede, følte sig helt tilfreds med sig selv og måske lidt uovervindelig. Gibbons vendte tilbage, men vendte sig væk, før Banister var villig til at bryde sin stirre. Da han nærmede sig dugoutet, klappede den 51-årige Rangers-skipper hænderne en gang i en opadgående måde, der minder om LeBron James gamle babypudders pre-spilritual. GÅ! han råbte. Måske drevet af publikumets energi, kiggede han op i stængerne og gentog gestus og edik. Dobbeltspillet blev bekræftet. Lugt, Bautista, Donaldson og Buechele blev udstødt. Publikum chanted ‘U S A! U S A!’ som var langt over, og det var alligevel ingen mening, da Bautista er fra Den Dominikanske Republik, og der er lugt fra Venezuela, men du tænker ikke på sådanne ting på et tidspunkt, hvor din mand bare klogede for din sport ire. Du kunne have startet en ‘Poutine sucks’ chant, og selv om denne erklæring er kategorisk falsk, ville du have haft en smule entusiastisk støtte.

Med udkastene alle sorteret, var det tid til at spille mere baseball, i hvert fald i et sekund. Den første tonehøjde i den næste ramme kom fra Jesse Chavez og tagget Prince Fielder i låret på 93 miles i timen. (The Jays tabte en anden konkurrence her: Bush fastball var 97.) Ingen skulle fortælle Chavez at han var blevet skubbet ud, men Fielder og Iassogna begge gjorde det, men kun en af ​​dem smilede. Chavez var væk, og så var også fungerende leder DeMarlo Hale. Banister skrev op på den første basislinje, og hvor han for et minut siden var leering erobreren, spillede han nu fredsmanden. Hat i den ene hånd, gatorad-cupen stadig i den anden, sprintede han foran sit hold, vendte sig om og spredte sig i en bred holdning, hvor han bad sine mænd om ikke at væde ind i et andet slag. Ledelsen syntes at arbejde. Der blev ikke kastet flere slag. Men med Banister, der nu holder fred, talte Adrian Beltre, engang fredsmanden, nu med pyntede pander til Russell Martin. Cesar Ramos, hvis dygtige sted begynder i dag, vil desværre være overset, lad hans mening være kendt på ingen usikre vilkår. Elvis Andrus og Mitch Moreland stod stille ved siden af ​​hinanden på den første basislinje; deres krop er roligt, men deres opholdssted lykkedes ikke i nærheden af ​​dækkets cirkel, hvorfra de kom, fladder stadig i hånden. Prins Fielder smilede igen.

Bemærkelsesværdigt blev der ikke kastet øl eller skrald på marken i løbet af flere minutters scrum.

Med Shawn Tolleson utilgængelig efter hans 28 tonehøjde ude i går, havde Sam Dyson, som havde et slid på sin højre kind, kun 8 pladser til at lukke Blue Jays i niende.

de gjorde pitching ændringer, mit niveau af adrenalin var lidt lavere, Dyson sagde bagefter. I begyndelsen var opgangen i Mountain Dew i min krop høj.

Rougned Odor var utilgængelig til kommentar.

(EDIT: Denne artikel er blevet ændret for at afspejle, at Matt Bush var i et halvvejs hus på tidspunktet for sidste års ALDS, der betjener de sidste par uger af sin sætning.) For at tale med spillerne og manager senere tror du intet Herudover lader jeg dig se deres tanker om, hvad der uden tvivl vil gå ned som et af de mest mindeværdige spil i Rangers historie:

God pointe. Jeg vil forsøge at gøre det hurtigt:

Cesar Ramos spillede fremragende som en flot starter. Han kom i problemer i 5., og Faulkner satte ilden ud. Wilhelmsen var ikke stor, men en fejl og en misplayed ball ramte ham. Han gav op en 2 1 bly og 4 løber i sin ene arbejdsgang. Matt Bush bailed ham ud.