Roughnecks preseason tilt henvender sig til melee i sidste øjeblikke

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Roughnecks preseason tilt henvender sig til melee i sidste øjeblikke

Roughnecks preseason tilt henvender sig til melee i sidste øjeblikke

Preseason, preshmeason. Når det er Rush og Roughnecks, kan tingene blive opvarmede, uanset hvilken slags National Lacrosse League-spil det er.

Og det blev sikkert opvarmet fredag ​​aften i Alberts gamle slag, der nu kunne kaldes Prairie Bowl, til en GOALIE FIGHT (ja, alle kasketter var nødvendige, det er et GOALIE FIGHT!).

Ting blev chippy mod slutningen af ​​spillet, der tilfældigvis Saskatchewan vandt 9 6 med en 4 mål fjerde kvartal Moncler DunJakke runde. Derefter kastede Greg Harnett en skuldercheck i hovedet af Rush forsvarer Jeff Cornwall i de døende minutter og det var på.

Nik Bilic forsøgte at komme på Harnett, men Calgary forsvarer blev hustled til straffesparken af ​​refs. Harnett blev sendt til garderoben, efter at tingene var roligt lidt og måske godt står over for supplerende disciplin, der vil få ham til at savne Roughnecks ’sæsonåbner. Det vil være en tidlig test af NLLs regel om at ramme forsvarsløse spillere siden Harnett s blow lignede en defensiv tilbageboring en bred modtager i fodboldspillet, der lånte sit navn til situationen beskrevet i årets nye regel.

Da spillet var på vej igen, var Robert Church modtageren af ​​en Frankie Scigliano-hak, da Rush fremover løb bag Calgary-nettet. Øjeblikke senere slog kirken ned med Calgary-forsvarer Dan MacRae efter en postfløjteskirmish. Til mange overraske vandt kirken vigten, landede en tung lige den gulvede MacRae og blodede hans ansigt. [Redaktørens note: En video af kampen fra den modsatte side af gulvet, der opstod senere, gør det klart, at min oprindelige vurdering af kampen var ukorrekt. MacRae løber i kirken, som synes at lande en ret, der banker MacRae’s hjelm off og er den sandsynlige kilde til klippet i nærheden af ​​MacRae ’s venstre øje. MacRae rebounds med nogle opercuts, der ikke fremgår af den anden videovinkel, men som fører mig til at revidere min scoring af kampen og give kanten til Calgary forsvarer . Til undskyldning for MacRae for fejlen og takket være Curtis Dickson for at give et link til videoen, der fjernede tingene.]

Chaos fulgte. Der skubbede og skubbede rundt omkring. Det var ikke let at se alt der skete, men det viste sig, at tingene kunne have været beroligende, indtil Scigliano slæbte en Rush-spiller ud af en gruppe bag på sin trøje. Det syntes at regentere ting. Garrett McIntosh kom ind i handle, i henhold til play by announcer John Fraser, McIntosh forlod Roughnecks bænk for at deltage i en kamp, ​​som sandsynligvis ville koste ham en regelmæssig sæson spilletid også.

Hele tiden løb Bilic rundt og ledte efter nogen til at kæmpe, selv om han aldrig fandt en partner.

Alt i alt var det en gal end på et udstillingsspil, men det slog sikkert adrenalin til fans og spillere, der var ivrige efter at få den faste sæson på vej. Folk bliver nødt til at vente til 4. februar til en omstilling mellem Riggers og Rush.

Selvfølgelig var der mere end bare kampene, der foregår fredagens spil. Spillerne kæmper for de endelige roster pletter. Spillere som Matt Hossack, forsvareren, der overraskende smuttede ind i midten af ​​anden runde af september s udkast, hvilket bevirker, at Rush handler for det 14. samlede valg, så de kunne vælge ham. Hossack går ikke overalt, men spørgsmålet er stadig åbent, om han starter sæsonen på Billige Moncler Jakke Herre den aktive eller praktiske roster.

Hans play Friday foreslår, at han er klar til at spille i NLL. Det er dog ikke problemet med de fleste spillere på rosterbobler. Der er masser af spillere, der er gode nok til at spille i ligaen, og der er ikke nok pladser for dem alle. Hossack spillede solid forsvar og scorede et centralt 4. kvartal mål.

For Calgary er et stort spørgsmål, hvem er startmålet? Med Mike Poulin gået til Georgien, er kampen på mellem Frankie Scigliano og Christian Del Bianco. Den 24-årige Scigliano, så hårdt som det måtte være at tro, har allerede har været i ligaen i fem årstider. Han har aldrig taget fat på startjobbet og har en samlet tabende rekord (12 13), men har vist tegn på at være klar til en større rolle, især efter en fantastisk sommersæson med Maple Ridge Burrards af WLA.

Scigliano får måske ikke chancen for at være den regelmæssige starter, hvis Del Bianco fortsætter med at spille som han gjorde i første halvdel fredag. Del Bianco er kun 19, antallet af minutter han kom ind i løbet af sin rookie 2016 NLL sæson. Ikke mange målmænd er klar til den store tid i den alder. Del Bianco ser mere og mere ud som undtagelsen fra den regel. Han var fantastisk i at lede Coquitlam Adanacs til et Minto Cup mesterskab i år, og han var fantastisk fredag.

Roughnecks har 20 dage til at bestemme, hvem deres starter vil være; de åbner den regulære sæson mod Vancouver den 6. januar.

I mellemtiden er der endnu et preseason-spil, der skal spilles i aften mellem Toronto Rock og Buffalo Bandits på Rocks træningscenter i Oakville, før holdene skal indsende deres endelige rosters for at starte sæsonen inden mandagens deadline. Bliv afstemt med IL Indoor. Vi ser på, hvordan tingene ryster ud.