Rossiter s Swindon side savner bare bronsmedalje i verdensmesterskabet

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Rossiter s Swindon side savner bare bronsmedalje i verdensmesterskabet

Rossiter s Swindon side savner bare bronsmedalje i verdensmesterskabet

En spændende verdensmesterskab blev vundet af det talentfulde unge polske hold, da de overvandt svenske, russiske og swindon manager Alun Rossiters britiske side for at beholde Ove Fundin Trophy på en pakket Leszno lørdag.

Den polske side med fire 2017 Grand Prix-ryttere og det samme antal under 21 verdensmestere blev lavet for at bekæmpe hårdt af svenskerne ledet af nygifte Antonio Lindback, som kun faldt et punkt hele natten.

Den britiske side efter en virkelig spændende vindende kvalifikation fem dage tidligere blev fanget af deres manglende erfaring på polske Extraliga spor med kun veteran Chris Harris og tidligere Swindon Rider of the Year, Steve Worrall, der forbedrede deres omdømme.

Efter nervøst at bryde båndene i hans første løb Worrall var altid kæmper og god start. Han var i en vindende position mod både Piotr Pawlicki og Bartosz Zmarzlik i heats 14 og 17, og måske vil Billige Moncler DunJakke polske promotorer åbne døre for den populære Belle Vue Aces rytter.

GB med dobbelt verdensmester Tai Woffinden fraværede sig fra holdet, var i et hundeslag hele natten mod Rusland, som var overraskende kvalificerede efter at have slået Australien (herunder Jason Doyle) 24 timer Billige Moncler Jakke Herre tidligere, og var næsten altid et par point bag deres rivaler.

I sidste løb Robert Lambert, meningsløst indtil dem, holdt overraskende ledelsen for to omgange mod Pawlicki og Emil Sayfutdinov, før polen bestod ham, en feat, der blev gentaget af russeren et skød senere.

Det overlod bronze medaljen til en russisk side, der manglede Grigori Laguta, topscorer i kvalifikationen, som havde mislykket en nylig dopingtest.

‘Vi kom lidt op,’ erkendte Rossiter. ‘Jeg troede, vi var gode nok til en bronze, men et par drenge kæmpede tidligt, og når du har nogen som Emil i den sidste, ved du det vil være svært.’

På udsigt til nerverne deltog Rossiter: ‘Du kan normalt fortælle om nogen begynder at hoppe om, men jeg må sige, at vi var afslappede, der var ingen undskyldninger der. Det var ned til vores mangel på erfaring.’