Roseburg High School Club sætter ud for at holde de hjemløse tørre

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Roseburg High School Club sætter ud for at holde de hjemløse tørre

Roseburg High School Club sætter ud for at holde de hjemløse tørre

Tale til tekst til Roseburg High School Club sætter ud for at Moncler Jakke Dame holde de hjemløse tørre

Nedenfor er den lukkede billedtekst, der er knyttet til denne video. Da dette bruger automatiseret tale til tekst stavning og grammatik er muligvis ikke korrekt.

plantebaserede fødevarer i deres måltider. roseburg high school s fremtidige virksomhedsledere af america club holder en særlig unik drev denne måned. de ’samler plastikposer til vævning i måtter. Disse måtter vil blive givet til hjemløse i roseburgområdet for at sove på. personale med gymnasiet siger, at de vil have folk ikke behøver at være våde på nightso de kan arbejde hårdt i løbet af dagen. ‘og det øger risikoen for sygdom og gør dig mindre behagelig, og du får mindre Moncler Outlet søvn, og det gør det svært for dig at bevæge dig frem for at gøre alt, hvad du skal gøre for ikke at være hjemløse længere.’ hun siger at de har omkring ti tusinde poser lige nu og det tager omkring fem hundrede at lave en matta. Den sidste dag, de samler tasker, er 26. januar. Der er drop-off bokse i hver bygning på roseburg gymnasium, hvis du vil slippe af med din