Roscommon County husker Frank

Posted on: maj 20, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Roscommon County husker Frank

‘Hans kærlighed til familie, hans kærlighed til venner og samfundets kærlighed, hans kærlighed til musik og altid vil hjælpe nogen ud’, siger Patrick Parr, brandmand på både fyrværkerne Roscommon Township og Denton Township.

af de ting, som T bragte.

Ting, der blev vundet, blev snart udskiftet, var bare en fantastisk mand, ’siger Roscommon County Sheriff, Ed Stern.’ Han frivilligede sine tjenester fra det tidspunkt, han kom her, indtil han gik forbi. ‘

Sheriff Stern siger en del af Moncler Jakke Dame T Bear ledelsen begyndte med Sheriff Auxiliary.

‘Han var stort set en af ​​grundlæggerne, startede tilbage i 70’erne og har frivilligt arbejdet på organisationen siden,’ siger sheriff Stern. ‘Ikke alene var han medlem af afdelingen, han var en afdelings ven og en af ​​mine venner.’

Paul Tiepel, EMT og Denton Township Fire Chief, siger, at hans frivillige indsats begyndte at udvide til andre townships.

‘Det er svært at beskrive,’ siger Tiepel. ‘Han er en af ​​de slags mennesker, du bare ved, og uanset om du beder ham om at gøre noget, ville han afhente det og bare gå med det.’

Thibert dirigerede amtet holdet i amt siden 2004 og nægtede kompensation.

Team shirtsne har stadig det logo, han designede.

‘Den slags kan lide det hans baby,’ siger Tiepel. ‘Han ville gøre det.’

‘Han var mentor for mange,’ siger Parr. ‘Han var en farsfigur til mange, herunder mig selv.’

Patrick Parr slog brande sammen med T Bear som sin første løjtnant på Roscommon County Hazmat Team.

Han Moncler Outlet kendte ham også siden barndommen.

‘Jeg kendte ham siden jeg var 8 år gammel,’ siger Parr. ‘Han var min cub master i Cub Scouts. Han ønskede aldrig noget til gengæld, men han ville give til alle.’

Så siger Parr, at der var Thiberts kærlighed til musik, noget der førte ham til området for flere år siden, da han spillede i et band.

spillede på mine børn bryllupper, ’siger parr.’ han elskede hans musik. Han elskede at synge. Han sang ud her på Riviera hele tiden. kæmpede lige til slutningen. Jeg elskede ham dybt. er der nu store sko tilbage, det vil være umuligt at fylde.